INSTAGRAM

Viittä vaille

...on tällä hetkellä nimittäin sadan lukijan haamuraja! Muutama uupuu enää eli nyt kipin kapin mukaan, sillä arvonta-aika päättyy huomenna sunnuntai-iltana klo 23.59 ja olenhan luvannut, että sadan lukijan innoittamana arvon vielä extra-palkinnon!

Kuva: photobucket.com

Leivottiin tänään päivällä pitkästä aikaa. Tehtiin samalla myös ruokaa uunissa ja siinä lomassa paistettiin mustikka + sitruunamuffineita. Nam! Perheen pojat käväisivät maalla hakemassa talveksi takkapuita ja minä touhusin sillä välin  Pikkusiskon + Isosiskon kanssa keittiössä:
Muffinivuokat olivat loppuneet, joten laitettiin muffinit pullavuokiin. No eihän ne kohonneet ihan yhtä muhkeiksi noin laakeissa vuokissa :/ Mutta Isosisko keksi, että koristellaan osa muffineista viime joululta yli jääneillä kuorrutteilla! Ai että, se olikin hyvä idea!
Talo oli täynnä huumaavia tuoksuja, kun perheen miesväki saapui puusouvista. Sitten herkuteltiin!

Mukavaa lauantai-iltaa!2 kommenttia

  1. Hei!

    Söpösiä leipureita teillä.Minäkin olen tuolla alalla koulussa ja toinkin kotiin perjantaina maistiaisia.Valkosipulijuustoleipää ja omenaleivoksia.

    Terveisin: Miira

    VastaaPoista
  2. Listasin itseni 98 lukijaksi...Jännitys tiivistyy :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.