Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Jojosää

Keskiviikkona satoi silkkaa vettä, torstaina oli yllättäen -20 pakkasta. Tänään perjantaina ollaan vaihteeksi nollassa. Melkoista jojottelua olleet kelit tällä viikolla ;) Muksutkin on ihan ihmeissään, kun välillä on liian kylmä luisteluun, toisena päivänä koulun jäälle ei päästetä, kun se on liian pehmeää. Silti ne raahaavat luistinkassia toiveikkaina mukanaan joka päivä.

Vaan viikonloppu koittaa jälleen. Jee. Me teimme viikkosiivouksen jo eilen. Tänään enää pientä fiksausta + pizzanhaku illalla koko perheelle, niin keittiö toivon mukaan myös pysyy siistinä ;)


Have a nice weekend!6 kommenttia

 1. Sää on kuin mun elämäntaparemppa - jojo meiningillä mennään ;))Noutopizza kuulostaa hyvältä eilisen siskonmakkarasopan jälkeen. Ihanaa viikonloppua <3!

  VastaaPoista
 2. Hah haa - meillä tipaton tammikuu vaihtuu kohtapuoliin herkuttomaan helmikuuhun ;) Tämä on ollut uuden vuodenaloituksemme jo 8-9 vuoden ajan.

  VastaaPoista
 3. Joo, todellakin jojottaa :) Just puhuttiin, et toivottavasti käy samllalailla kun viime vuonna, et nää milettömät lumivuoret sulaa nopsasti....eli jo huhtikuussa oli paljas maa ja kesästä tulis helteinen :)
  Mukavaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana kuva!! Nättiä ja siistiä!

  ..sanoo hän, jolla kotona odottaa neljä joka paikan pissivää koiranpentua ja se viikkosiivouskin...

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. No niin, pizzat popsittu parempiin suihin ;)

  Hei tytöt -- pääasia että on PERJANTAI, eiks vaan!

  VastaaPoista
 6. Pääasia tosiaankin on, että on perjantai ;)
  Me oltiin tiukkoina tänään, eikä haettu mitään tai käyty missään ulkona syömässä...tosin on se siivouskin tekemättä...kaupassa sentään tuli käytyä ja ihan niin tiukasti ei menty, etteikö jotain herkkua olis kärryyn päässyt :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★