Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Tunnustan

Tammikuun viimeistä viikkoa piristää tunnustus, jonka blogini sai Syrup & Honey blogia pitävältä Marialta. Suuret kiitokseni! Monessa blogissa tämä näkyy jo kiertäneenkin, niinpä olen tylsä enkä yritäkään jakaa tätä eteenpäin -- mutta voit halutessasi napata tämän mukaasi ;) Omalla blogilistallani on paljon kivoja blogeja, joita seuraan aktiivisesti. Ei todellakaan tarvitse tilata kalliita sisustus- ja naistenlehtiä, kun on näin mukavaa luettavaa ja ihan kokonainen oma maailmansa täällä "blogistaniassa". Oma aika on rajallista, ja varsinkin meitä perheenäitejä vedetään niin moneen suuntaan yhtä aikaa, että olen päättänyt olla tuntematta syyllisyyttä siitä, etten aina ehdi kuin vain pikaisesti piipahtaa ihanissa blogeissanne. Pienikin kierros saa kuitenkin hyvälle mielle ja usein yritän jättää edes pienen tervehdyksen, että "Sally was here".

Tämän tunnustuksen saatuani olen velvoitettu tekemään seitsemän tunnustusta -- paljastamaaan siis seitsemän asiaa itsestäni. Aika paljonhan sitä on tullut itsestään jo kerrottuakin, mutta yritetään:
 1. Rakastan 5-sakaraista tähtikuviota. Tähti on geometrisesti niin täydellisen muotoinen ja sopii sisustukseen vuoden ympäri. Haalin ympärilleni tähtitavaraa, ne tekevät kodikkaan olon.
 2. En ole mikään viherpeukalo. Meillä ei ole tällähetkellä yhtäkään oikeaa viherkasvia kodissa. Kodinonni kuolee minulta viikossa, St Pauliat kahdessa. Piha on sentään aina siisti ja trimmattu, sillä olemme tarkoituksella valinneet sinne havu- ja kivikkokasveja ym. helppohoitoista. En pidä rikkaruohojen kitkemisestä.
 3. Oma elämä ja haavet tuntuvat olevan "hyllyllä", sillä tämä talomyynnin hitaus on yllättänyt meidät täysin. Ehkä alkava kevät saa vihdoin asioihin vauhtia. Peukut pystyyn!
 4. Uskon, että unelmat tekevät meistä voittamattomia. On kuitenkin raskasta perustella jatkuvasti itselleen, että tietyt asiat tulevat mahdollisiksi vasta uuden asuinpaikan myötä.
 5. Vanhin lapsemme täyttää tänä vuonna 20v. Mutta en tunne olevani lainkaan näin vanha!
 6. Minulla on autokuume. Ja talonrakennuskuume! Kevät ja raksablogien seuraaminen eivät yhtään helpota asiaa ;)
 7. Minusta tulee aivan pian ensimmäistä kertaa täti! Uusi elämä laittaa pään pyörälle..
2 kommenttia

 1. Onnea! Sinulla on kyllä mahdottoman kiva blogi. Ja on hauska huomata, että täällä on toinen blogisti ja haaveilija, joka uskoo että unelmat tekevät meistä voittamattomia :) Allekirjoitan kommenttisi naisten- ja sisustuslehtien ostamisesta!

  VastaaPoista
 2. Onnea tunnustuksesta! Muutamat kohdat meni liki yksiin...5-sakarainen tähti-friikki ilmoittautuu ;)) Meillä ei myöskään ole ainuttakkaan sisäkasvia ja vanhempi lapseni täyttää ensi kuussa 19v. =))(enkä myöskään ole niin vanha), hih.

  Ihanaa pakkaspäivän jatkoa! ✫✫✫

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★