Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Pääsiäisruoho

Laitettiin aamupäivällä Pikkusiskon kanssa rairuohot itämään, kun muut muksut olivat lähteneet kouluun. Pariin purkkiin kylvettiin myös ohran siementä, että saadaan vähän tuuheampaakin ruohoa. Nyt vain kastellaan ja odotellaan, milloin ensimmäiset hennot varret nousevat mullasta...

Joko sulla on pääsiäisruoho kasvamassa?

Kivaa viikkoa!

6 kommenttia

 1. Rairuoho on muuten kiva perinne. Minä olen yrittänyt istutella tavallisista ruohonsiemenistä meille aina sisälle ruohoa, mutta se ei ole yhtä tuuheaa kuin rairuoho. Toivotaan, että itää hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Voi, minunkin pitäisi! Näyttää niin kivalta!
  T, Tilda

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi, pitäis kyllä jo laittaa kasvamaan. Ohraa meinasin kanssa rairuohon joukkoon laittaa, näyttääkin kivemmalta :) Miltähän näyttää vehnän oras...postissa tuli jonkun kansanedustajaehdokkaan vaalimainoksena pussillinen vehnänsiemeniä, jossa webbi-osoite missä olis ollu kasvatusohjeet :D Kaikkee ne keksii vaalimainoksina :)

  Ihanaa viikon jatkoa!
  Blogissani olis sulle jotain ;)

  VastaaPoista
 4. laitoin ekat ohrat parisen viikkoa sitten itämään,ekat korret oli 4-5 päivän päästä esillä :)) Ihania oli nuo jenkkijutut ed. postauksessa :)

  VastaaPoista
 5. No olipas hyvä kun muistutit asiasta, olisin taas unohtanut koko jutun. Usein käy niin, että meillä ruoho on vasta päässyt itämisen alkuun kun pääsiäinen on jo ovella. Tai päinvastoin se on jo ylipitkää :) Harvoin osuu just oikeaan. T. Lenni

  VastaaPoista
 6. Hyvin lähti meilläkin ohrat, vesikrassit ym. itämään, jo parin päivän kuluttua alkoi mullan läpi puskea vihreää ruohoa. Mutta: kissamme keksivät "hauskan leikin" ja nyhtävät kasvien alut hampaillaan mullasta ylös ja sitten vielä kaivellaan multakokkareet pitkin ikkunalautoja ja lattioita! Noh, onneksi leikin uutuudenviehätys on nyt vähän rauhoittunut ja kasvit saaneet olla välillä rauhassakin =) Mutta sitten kun ohrat alkavat olla kunnolla kasvaneita, ne varmaan aiempien keväiden tapaan alkavat popsia niitä parempiin suihin - niinkuin alkuperäinen tarkoitus olikin.

  Kissaperheessä ei muuten kannata kalliita kasveja istutella (eikä missään nimessä mitään myrkyllistä), sillä yleensä kasvien kohtalona on joutua syödyiksi!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★