Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Iltauinnilla


Kuuman päivän päätteeksi on ihanaa pulahtaa viileään veteen. Muksuja ei tarvitse paljoa houkutella, kun on jo innokkaat kädet pystyssä rannalle lähtöön. Me kävimme viikonloppuna muksujen kanssa myöhäisellä iltauinnilla, sillä lapsissa on virtaa vielä iltayhdeksän jälkeenkin uskomattomat määrät ja on kyllä kieltämättä hieman vaikea uskoa, että onnistuttaisiin kääntymään koulurytmiin kahdessa viikossa. Tässä uuden kotimme lähellä on kiva pieni uimaranta ihan kävelymatkan päässä. Lauantai-iltana vesi oli yllättävän kylmää iltapäiväisen ukkosmyrskyn jäljiltä. Virkistävää silti ja muksut olivat haltioissaan, kun vesi oli kirkasta ja sai jahdata kalanpoikasia rantavedessä..


Norjan kauheuksien jälkeen oma arki tuntuu pienine kuvioineen turvalliselta. Oletteko jutelleet lastenne kanssa tapahtuneesta? Netissä on sivusto, jossa voit liittää kätesi yhteen toisten kanssa Norjan terroriteon uhrien puolesta. "Jo yli puoli miljoonaa ihmistä ympäri maailman on tarttunut toisiaan virtuaalisesti kädestä kunnioittaakseen Norjan terroritekojen uhreja ja osoittaakseen vastustavansa väkivaltaa. Ihmisketju kasvaa Norjan suurimman sanomalehden Verdens Gangin verkkosivulla." Minäkin otin ystävää kädestä, ota sinäkin.

Arki jatkuu. Pidetään huolta toisistamme.

-Sally-


2 kommenttia

 1. Voi mitkä kesäiset kuvat, ihana aurinko. Meilläpäin kun ei ole vettä ihan edes lähimainkaan, niin aina kaihoisasti näitä rantakuvia katselen. Olisi edes pieni lammikko, mutta ei :( Uinnit siis ovat jääneet tältä kesältä väliin, ehkäpä teemme vielä pienen retken, että talviturkki saadaan heitettyä. Kivaa loppukesää!

  VastaaPoista
 2. Ihanan lämpöisen ja samalla mukavan viileän näköisiä kuvia!
  Onneksi muutaman yön on ollut viieleäpää että aamuyöllä on saannut muutaman tunnin nukuttua kunnolla.
  Kiitos käynnistäsi blogissani=)
  Mummu-Ruusunen

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★