Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kesälomaterveisiä
Pyörähdettiin lasten kanssa Helsingissä ja Tallinnassa, sillä huomattiin yhtäkkiä, että koululaisten kesälomahan on jo puolessa välissä! Kesäkuu mennä hurahti muuttotouhuissa, asioita järjestellessä ja hämmästellessä, miten paljon sitä voikaan olla yhdellä perheellä tavaraa.. Tai siis minä, joka olen muuttanut elämässäni tähän mennessä jo yli kaksikymmentä kertaa, olin luonut mielessäni ilmeisen vaaleanpunaisen kuvitelman siitä, kuinka suit sait sukkelaan muutto sujuukaan.. Yeah, right, se kupla onneksi puhkesi melko pian, sillä romantiikka oli tästä touhusta kaukana. Siispä hieman etäisyyttä asioihin ja pikku pyrähdys jonnekin reissuun, sillä se toimii joka kerta ;) ja nyt on taas akut ladattuina!Tallinnassa kiertelimme aamupäivän vanhassa kaupungissa ja nautimme kahvit ihanassa vanhassa kahvilassa, jossa herkuttelimme Pavlovan kakulla. Alkuperäisen kakun idea pohjautuu maailman kuuluun venäläiseen ballerinaan, 1900-luvun alussa vaikuttaneeseen Anna Pavlovaan ja hänen "Joutsenlampeensa". Kakun valkoinen kuohkeus ja ilmava keveys kuvastvat kuulemma tanssijattaren pukua ja hänen hennon haurasta olemustaan.

Kokkolan asuntomessut käynnistyvät jo ensi viikolla eli 15.7.2011. Oletteko menossa?

Edit: Virallinen messulehti luettavissa täällä.

-Sally-

4 kommenttia

 1. Ihania kakkuja :) ja Tallinna on kyllä tosi kiva kesäkaupunki. Vaikka niin lähellä, jotenkin ihan kuin kävisi kauempanakin. Ollaan ehdottomasti menossa asuntomessuille :) Ihania kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 2. Tallinna on ihana kaupunki! Tykkään siitä kovasti, vaikka on se tainnut muuttua reilun 10 vuoden aikana paljonkin. Viime vuosituhannella kaupungissa viimeksi pyörähdin.

  Eurooppalaiset leivonnaiset ovat siitä erinomaisia, että sen lisäksi että ne näyttävät hyviltä ne myös maistuvat erinomaisilta.

  Ihanaa loppulomaa!

  VastaaPoista
 3. Onko noissa kelloissa nyt Lontoon kello hieman vaarassa ajassa vai onko mun paa vaan hajalla? Siis eihan Lontoon ja helsinkitallinnan valilla ole kuin kahden tunnin aikaero.

  VastaaPoista
 4. Hihhih, hyvä Hanna! London kello jätättää -- ajattelinkin, että huomaakohan kukaan mitään erikoista kuvassa ;) Aikaerohan on muutenkin aina tasatunnein eikä noin pöljästi.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★