Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Asuntomessut Tampereella: Maistiaisia messukeittiöistä

Kohde 26. Villa Ilo

Parhaillaan eli 23.-29.7.2012 vietetään Asuntomessuilla keittiöteemaviikkoa. Kuluvan viikon aikana näyttelytaloissa panostetaan tavallista vahvemmin keittiöiden esittelyyn. Tämän lisäksi Työtehoseuran keittiöneuvontapisteessä, joka sijaitsee heti sisääntulon yhteydessä olevassa Sisustus- ja rakentajahallissa, on tarjolla messukävijöille monipuolista keittiöneuvontaa koko viikon ajan (asiantuntijat siis paikalla tällä viikolla ma-su, teemaviikon jälkeen on tarjolla aiheeseen liittyvää opasmateriaalia).

Kohde 31. Jämerä Loft 1
Kohde 30. Jämerä Loft 2

Julkkiskokit kokkaavat messuvieraiden iloksi koko viikon. Sami Garam isännöi ja mm. tiistaina hänen kokkivieraanaan on Teresa Välimäki, keskiviikkona Maija Silvennoinen ja viikonloppuna keittiötaitojaan esittelevät "Master Chef" Joonas Hämäläinen sekä "Top Chef" Akseli Herlevi.


Kohde 21. Villa Harmony


Kohde 35. PikkuPuu
Kohde 14. Villa Hesse

Asuntomessujen verkkosivuilta (klik) löytyy kätevästi tiedot jokaisen messutalon keittiöstä. Verkossa on myös Työtehoseuran puolueettomat arviot jokaisen messukeittiön toimivuudesta sekä mahdollisuus voittaa julkkiskokki Sami Garam kokkaamaan päiväksi omaan kotiin! 

Tutustu ja äänestä omaa keittiösuosikkiasi tästä!

Kohde 15. Villa Vuorela
Kohde 37. Casa Forte

Kohde 34. Passiivikivitalo Ideal

Niinpä niin.. Näiden kuvien perusteella voisi melkeinpä todeta, että kun on nähnyt yhden, on nähnyt ne kaikki ;) Messutalojen keittiöt ovat nimittäin pääosin melko samanlaisia. Valkoisia, musta/valkoisia, korkeakiiltoisia, vedikkeettömiä. Itse ajattelin kiiltävien keittiöiden olevan jo menneen talven lumia, mutta näköjään suomalaisen trenditietoisen naisen, ja mikseipä miehenkin, keittiöhaave taitaa kiteytyä juurikin tähän valkoiseen unelmaan!

-Sally-
Lähde: Suomen Asuntomessut lehdistömateriaali
Jutun kuvat + tarjoilut: Asuntomessujen lehdistöpäivä 12.7.2012

5 kommenttia

 1. Kiitos kuvista! Mietin samaa, kuvittelin että korkeakiiltoinen on jo menneen talven lumia. Kiva nähdä kuvia kun ei pääse tänä vuonna käymään messuilla. Iloa kesääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. Messuilla taisi olla peräti 2 ruskeasävyistä keittiötä tänä vuonna, kaikki muut olivat valkoisia/ mustavalkoisia! Oletko ollut tyytyväinen teidän uuteen keittiöönne?

   Poista
 2. Kiva kollaasi! Edelleen - käynnin ja monien blogikuvien jälkeen - suosikkikeittiöt ovat Casa Fortessa ja Villa Harmonyssa. Jälkimmäisen modernien pintojen ja hirren yhdistelmä kiehtoo vaan niin valtavasti eikä ole tuon Casa Forten astia-/kodinkonekaapin voittanutta.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä. Tosin hieman ihmettelin Casa Forten keittiön "suolaista" hintaa ( yli 18000). Siihen nähden tasot olisivat saaneet olla jo marmoria... Villa Harmonyn ottaisin meille mukisematta ;)

  Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
 4. Villa Harmonyyn ihastuin minäkin! Sekä keittiön että muidenkin tilojen osalta.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★