Sisustus & lifestyle since 2009

Search

FRIDAY MOOD


Paluu arkeen on vielä vähän hakusessa - ja sen kyllä huomaa. Illat ovat lyhyitä ja kahdessa lomaviikossa ehti jo täydellisesti antautua aikatauluttomuudelle ja lomamoodiin, kun elokuun alun säätkin olivat mitä mainioimmat. Nyt kiire painaa ja vilu hiipii luihin ja ytimiin. Flunssainen olo jomottaa päässä ja työpäivän jälkeen tekee vaan mieli hakeutua lämpimään peittoon.

Mutta jotain hyvääkin: muksujen koulut ovat lähteneet ihailtavan hyvin käyntiin (mitä nyt unohtuneet kotiavaimet ja yllättävät raekuurot ovat vähän sekoittaneet soppaa). Koulun aloituksen tuoma murhe ekaluokkalaisen aamupäivähoidosta klo 10 alkavina kouluaamuinakin ratkesi muutaman puhelun jälkeen hienosti: Pikkusisko saa nimittäin nyt viettää aamun ekat tunnit ennen koulupäivää eskarilaisten ryhmässä! Eikä tartte tehdä nössöjä eskaritehtäviä vaan saa toimia "apuopena".

Eli kun omat työt vievät tienpäälle jo ennen kasia, voin heittää ekaluokkalaisen samalla "eskariin", josta siirtyy sitten itse samassa rakennuksessa olevaan koululuokkaan ja koulun jälkeen vuorostaan koulun tiloissa toimivaan iltapäiväkerhoon. Kolme eri tahoa, mutta viikko on sujunut siltä osin varsin mallikkaasti.

Tällaisia pähkäilyjä ei ollutkaan silloin, kun Isosisko ja Junior olivat pikkukoululaisia. Pikkusisko syntyi nimittäin sopivasti Isosiskon koulunaloituskeväänä ja oli sitten kotihoidossa 3-vuotiaaksi, kunnes Juniorkin aloitti koulun.
 

11 kommenttia

 1. Ihania kuvia <3

  Friday mood todellakin! Ihan puhki, vaikka kokonaista työviikkoa ei olekaan takana. Sama juttu, orastava flunssa häiritsee oloa. Ei muuta kuin villasukat jalkaan ja lasiin punaista :)

  Terkkuja mökiltä - täällä on säkkipimeää ja ollaan ainoita koko saaressa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana. Oispa tollanen pakopaikka meilläkin.. Nyt se on vaan "rakennettava" mieleen ja mielentilaksi: liplattavat laineet, rantakaislikon suhina, takkatulen rätinä, puusauna, ei kiirettä minnekään, kaikki on tässä ja nyt.

   Kahden päivän vapaa viikonloppu tulee kyllä tarpeeseen! Ihanaa sunnuntaita teille!

   Poista
 2. Täälläkin on ihan perjantaitunnelmat vaikka olen arkipäivätkin kotona! :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Perjantai on niin viikon paras päivä noin klo 18 --> Kun kaikki on vielä edessäpäin!

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Täälläkin flunssa yrittää nostaa tukkoista päätään, puolet perheestä jo kärsivät siitä :( Ihan on puhki tämänkin viikon jälkeen ja niin kuin aina, viikonloppu tulee todella tarpeeseen. Hyvää viikonloppua sinne teille kaikille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, koittakaa tervehtyä tekin! Lämpimät peitot tuntuvat just nyt kovin houkuttelevilta..

   Poista
 4. Täällä sama! Olen jotenkin ihan rättipoikkiväsy ja flunssa on vaivannut koko viikon - nyt vaikuttaa siirtyneen poskionteloihin, great. Tosi kiva juttu, että teidän neidin aamutkin on järjestyksessä! Mä niin tykkäsin aikoinani samaisesta eskarista, tytöt viihtyivät siellä tosi hyvin. Ja vähänkö hienoa, että saa toimia apuopena :) Siellä onkin nyt aloittanut töissä eskarissa meidän N:n tanssikaverin äiti - ihan huippumukava tyyppi!

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy vie voimat ja kauniin kesän jälkeen se tuntuu niin epäreilulta. Mutta valkosipulia, mustaherukkaa ja villasukkia vaan kehiin!

   Kiva kuulla, että teidän tytöt olivat samaisessa eskarissa ;) Pikkusisko on meillä niin onnellisena raportoinut kotona, jos on sattunut näkemään teidän tyttöjä koulussa!

   Happy Sunday Marja!

   Poista
 5. Arki ja pimenevät illat, syksyntuntua ilmassa! Jaksamisia sinne arjen pyöritykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tämä tästä, kunhan saa koneiston taas käyntiin ;)

   Leppoisaa sunnuntaita teille!

   Poista
 6. Täällä flunssa pakotti hieman rauhoittamaan kiireistä viikkoa.
  Hienosti on kyllä järjestynyt teillä ekaluokkalaiset aamut. Täällä ei ole aamu- eikä iltapäiväkerhoa. Meidän vuorotöiden johdosta ei koululaisen tarvitse olla aamuja aina yksin. Haaveilija-neiti myöhästyi viime keskiviikkonakin kiitettävästi, vaikka kymmeneksi oli kouluun. Tällaista sitten käy kun yksin joutuu lähtemään.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★