Sisustus & lifestyle since 2009

Search

INDIEDAYS BLOGIPÄIVÄ HELSINKI

-
 Olipa mukava piipahtaa eilen Helsingissä! Hyppäsin jo aamulla junaan ja ehdin kierrellä hieman kaupoilla ennen Indiedays blogipäivän alkamista.

Pääkaupungin ihmisvilinässä on mukavaa sykettä. Esplanadin Puiston puut olivat pääosin riisuutuneet lehdistä. Kävelin blogipäivän tapahtumapaikkaan, ravintola Sipulin talvipuutarhaan, Espan puiston kautta, sillä aiemmin merenrantakaupungissa asuneena halusin nähdä Kauppatorin, Ruotsinlaivat ja Suomenlinnan lautalle jonottavat ihmiset. Mereltä kävi tuuli, joka sai hiukset ihanasti sekaisin, ja valtaosa ihmisistä kuulosti olevan japanilaisia ja venäläisiä turisteja.
Kauppatorin rannassa oli maailmanpyörä ja Stora Enson pääkonttorin edustalle oli pystytetty jättimäinen 8-metrinen pissaava poika veistos.

Bad Bad Boy on kieltämättä aika provosoiva ja näytti herättävän turisteissa hämmennystä. Yksi venäläisperhe pyysi minua ottamaan kamerallaan kuvan heistä patsaan näkyessä taustalla.


Mutta sitten itse blogipäivään. Paikkana oli jälleen niin hurmaava ravintola Sipulin talvipuutarha, lasikattoinen tila aivan Uspenskin katedraalin juurella. Kutsuvierastilaisuus oli järjestetty klo 12-16 ja paikalla niin tunnelma kuin lämpötilakin nousivat kattoon, kun paikalle saapui sadoittain bloggareita. 

Meille tarjoiltiin pieniä herkkuja ja tuote-esittelyjä, lisäksi tarjolla oli oppeja mm. valokuvaamiseen (esim. vinkkejä ruokakuvien ottamiseen), kuvankäsittelyopastusta ja klo 15 blogitunnilla suositut Indiedays bloggaajat At Maria's, Annika O ja Aino kertoivat bloggaamisesta.

- Päivän parasta antia taisi kuitenkin olla bloggaajakollegoiden tapaaminen!

Pienillä alkupaloilla ei paljon nälkää pidetty loitolla, joten tilaisuuden jälkeen marssimme Esmeralda's blogin Essin ja Retromodernin Suvin kanssa pizzalle. Mikä mainio idea. Mahduin onneksi makoisan lätyn syötyäni vielä iltamekkoon!

Iltagaalasta yökerho Tivolista ei paljoa sitten olekaan kuvamateriaalia, vain muutama räpsy kännykällä. Mutta hauskaa oli senkin edestä! Illan avecina mulla oli veljeni - hän on nimittäin pari kertaa hoitanut lapsiamme, kun ollaan itse oltu edustamassa, joten nyt mies jäi mielellään muksujen kanssa kotiin ja lapsenvahti pääsi mukaan juhliin. Tänään olen onnellinen talviaikaan siirtymisen tuomasta lisätunnista ja siitä, että hyppäsin klo 23 iltajunaan. Olipa makoisaa herätä sunnuntaina omassa sängyssä!Indiedaysin viralliset kuvat ilmestyvät nettiin viimeistään huomenna, lisään linkin sitten tänne blogiin. Jo nyt löydät sieltä Indiedays 2014 Blog Awards voittajat *klik*

18 kommenttia

 1. Hih, juuri kanssa tämä väsynyt mamma sai tehtyä postauksen eilisestä. Oli mukava nähdä ihan livenä :) Hauskaa oli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, oli mukava nähdä! Täytyykin tulla kurkkimaan heti blogiisi ;)

   Poista
 2. Olipa mukavaa tavata sinut <3
  Toivottavasti näet jälleen pian lastenlapsesi.
  Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli kans kiva tutustua! ♥

   Ava-neiti on Mummilla aina sydämessä mukana. Ehkä ensi viikonloppuna sitten nähdään oikeastikin, kun tämä viikonloppu meni juoksussa.. Happy Sunday!

   Poista
 3. Oli kiva nähdä taas! Muiden bloggaajien tapaaminen onkin näiden päivien parasta antia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ehdottomasti samaa mieltä! Oli kiva nähdä sinut ja hurmaava puolisosi ;) Terkut.

   Poista
 4. Vaikuttipa kivalta päivältä. Toivon, että joku päivä minäkin päädisin juhlintaan mukaan ★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Outi kiitos, oli tosi kiva päivä ja ilta! ♥

   Happy Sunday!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, kuin myös. Käydään kaffeella joskus :)

   Poista
 6. Oli kiva nähdä ihan näin livenä! :)
  Tosi hauska reissu, mutta ihanaa oli kyllä palata omaan kotiin ja saada lapsoset kainaloon ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös. Olen jo pitkään seurannut blogiasi ;)

   Illalla vähän harmitti lähteä kemuista aikaisin kotiin, mutta tänään oli mageeta herätä omasta sängystä!

   Poista
 7. Olipas kiva tavata sinut viimein livenä! Katositkin siinä vaiheessa kun me lähdetiin jatkamaan matkaa seuraavaan paikkaan. jossa ei jaksettu käydä kuin yhdillä ja lähdettiin kans nukkumaan. Kyllä tuollaisissa juhlissa mielellään käy kun tapaa "tuttuja" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava tutustua. Mun piti ehtiä junille. Kuin Tuhkimo riensin yöhön ennenkuin vaunut muuttuu kurpitsaksi...

   Ihanaa uutta viikkoa!

   Poista
 8. Olipas ihana tavata ihan kasvoikkain kaikkien blogiystävyysvuosien jälkeen! Iltagaalassa en enää löytänytkään sinua, mutta kiva kuulla, että ilta oli onnistunut. Niin oli meilläkin. Tosi hieno koko tapahtumapäivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuin myös. Useampi vuosi on sunkin blogias tullut seurattua ;)

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★