Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MANSEROCKIN HELMIÄ SOLO SOKOS HOTEL TORNISSA- Terveiset kutsuvierastilaisuudesta Solo Sokos Hotel Tornin lehdistöillasta Tampereelta! 

Sukat pyörivät vieläkin jalassa, sillä teimme sattumalta näyttävän sisääntulon Eppu Normaali yhtyeen jäsenten kanssa yhtäaikaa ja vietimme sen jälkeen parituntisen coolisti Popedan Costello Hautamäen seurueessa. Makasiinirakennuksessa sijaitsevan Paja-baarin lattiassa katseenvangitsijana on aidot vanhat/ valaistut ratakiskot!


Mutta takaisin otsikkoon eli illan faktat: 25-kerroksinen ja 88-metrinen Torni hotelli Tampereen keskustan sykkeessä avataan keskiviikkona 15.10.2014. Pyörryttävän korkean rakennuksen ulkonäöstä voidaan olla montaa mieltä, mutta se on tällä hetkellä Suomen korkein asuttu rakennus!

Katutasossa Ratapihankadun puolella sijaitsee upea rock-henkinen Paja Bar sekä iltaisin á la carte ravintolaksi muuttuva Grill It, jotka tarjoilevat niin lounasta kuin Manserokin helmiäkin aikuiseen makuun. Kaiken kruunaa itse hotellipyloni, joka halkoo taivasta tarjoten rohkeimmille näköalapaikan 88 metrin korkeudessa sijaitsevalta Moro Sky Bar ravintolan mageelta näköalaterassilta Tampereen kattojen ylle. 


Moro Sky Bar tarjoaa huikaisevat näkymät Tampereen kattojen ylle!

Yksinoikeudella Paja Bar ravintolassa tarjolla oleva Pyynikin Panimon Pajavasara olut on tumma ja tuhti elämys, joka ei jätä ketään kylmäksi! Ja Manserokkareiden tuomat hauskat lisät ruokalistalle ovat vertaansa vailla (suosittelen alkupaloiksi esim. friteerattuja mozzarellatikkuja), ruokalistoista puhumattakaan, sillä ne ovat ulkonäöltään kuin tupla-älppäreitä... (kännykkään musaa lataavalle nuorisolle termi ei välttämättä aukea, joten kysykäähän tarvittaessa varttuneemmilta ;)

- Loppuun voin vain todeta, että miksei tällaista ole jo aiemmin avattu Tampereelle?

10 kommenttia

 1. Työhuoneeni ikkunasta olen katsellut hotellin rakentamista. Huimaahan se on ollut. Mielestäni rakennus ei ole kaunis ollenkaan lukuunottamatta maantasalla olevia vanhoja tiilirakennuksia. Oli kuitenkin ihanaa päästä katsomaa kuvia hotellin sisältä eli kiitos siitä :) Kiskot ovat hauska yksityiskohta. Kiva kun vanhaa historiaakin on säilytetty!!
  -Mari P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat tiilipintaiset makasiinit on säästetty ja yhdistetty luontevasti hotellin uuteen osaan. Kokonaisuus on viihtyisä ja kiinnostava. Kiinnostava on myös lounaslista eli paikka kannattaa kyllä testata, jos siihen vain on mahdollisuus!

   Mukavaa viikkoa Mari!

   Poista
 2. Vihdoinkin se saadaan auki. Hyvä tietää että sieltä saa myös lounasta, varmasti tulee käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kivat sisätilat ja varmasti mainio lounaspaikka :) Pitää kyllä testata.

   Poista
 3. Onpa hyvännäköinen paikka ja ihan huippu korkea rakennus. Kivoja yksityiskohtia sisustuksessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitaroita ja kultalevyjä oli esillä useampia. Istuskeluryhmät oli sijoitettu kotoisasti ja Paja sisustettu muutenkin rentoon industrial henkeen vanhaa kunnioittaen.

   Poista
 4. Onpas rock! Kivoja yksityiskohtia. Mulle Suomessa on vain yksi hotelli Torni - Helsingissä. Siellä tuli asuttua useampi kuukausi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Torni on tämän hotellihankkeen työnimi, ja kun Tampereella järjestettiin nimikilpailu, niin kaikista ehdotuksista se valittiin myös lopulliseksi nimeksi, koska kaupunkilaiset ovat tottuneet kutsumaan rakennusta sillä nimellä. Oma ehdotukseni uuden hotellin nimeksi olisi ollut Tappara - Tampereella kun on jo Hotelli Ilves ;)

   Poista
  2. Hih, Tappara olisikin ollut hyvä. Niin muuten ABC-ketjunkin työnimi oli ABC ja se sitten jäi. Ilves on tuttu hotelli. Tampereella tuli käytyä teatterissa.

   Poista
 5. Eilen oli Hesarissa juttua tästä hotellista. Toimittaja oli kirjoittanut jotensakin näin:"Teemaksi on valittu tamperelaisuus. Epuista ja Popedasta kuitenkin pääsee eroon aulabaarin jälkeen" Ilmeisesti toimittaja ei pitänyt hyvänä ajatuksena hotellihuonetta, jonka seinällä virnuilee Martti Syrjän isokokoinen naamakuva ;-) Höh, miksiköhän ei...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★