Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MANSEN BLOGIKIRPPIS 11.10.2015 KLO 11-14 TERVETULOA!


- No niin ihanaiset, nyt kannattaa olla kuulolla: sunnuntaina nimittäin tärähtää ilmoille MANSEN EKA BLOGIKIRPPIS! 

Paikkana yläkuvan upea Työväenmuseo Werstas ja noiden ruutuikkunoiden takana sijaitseva Galleria Bertel Tampereen Finlaysonin alueella, osoitteessa Väinö Linnan aukio 8, TRE (karttalinkki aukeaa klikkaamalla). Ovet aukeavat klo 11 ja kannattaa tulla ajoissa paikalle, sillä 50 ekalle onnekkaalle on luvassa yllätyskassit. 

Mukana tapahtumassa on tuttujen bloggareitten lisäksi myös paikallisia yrittäjiä mm. Nouki, Omana, Salmiak Studio ja OmaShop esittelemässä tuotteitaan. Ja tässä bloggarit, jotka tuovat ensi sunnuntaina myyntiin aarteitaan:

Dioriina
Ja taustajoukoissa eli "apukäsinä" tapahtumassa hääräilevät Call it Home, Tunne tilat, Pieni talo Helsingissä, Sateenkaaria ja serpentiiniä, Talo Luck, Optimismia ja energiaa sekä Sisustus COCO. Jee!

Jotta et missaisi tätä, niin klikkaile itsesi Mansen Blogikirppis tapahtumasivulle facebookiin ja liity mukaan! Mun myyntipöydästä löytyy nopeimmille ainakin tähtiä, tähtitavaraa, muutama peltikyltti, tuikkulyhtyjä, tyynynpäällisiä, verhoja, vaatetta, kerran käytetyt mustat talvisaappaat (koko 39), naisten musta puolipitkä nahkatakki (koko 44-46), Vogue aurinkolasit, luonnonvalkoinen kynttiläkruunu, valkoinen vanha puukirstu, astioita, purkkeja, yhdet pallovalot ja ehkä otan mukaan jo jotain jouluistakin.. Tervetuloa penkomaan! 

HUOM. Ei ennakkovarauksia! 

Myymättä jääneet tuotteet naputtelen sitten blogin omalle kirpulle heti su - ma (pääset sinne tästä), joten myös teillä kauempana asuvilla lukijoilla on sitten ainakin periaatteessa mahdollisuus päästä kurkistelemaan, olisiko joukossa mitään "sinun näköistäsi".
- Tervetuloa siis tulevana sunnuntaina morjestamaan meitä bloggareita ja tekemään kivoja löytöjä!

Muista varata mukaan iloista mieltä + käteistä rahaa. Rautatieasemalta Finlaysonin alueelle on kävelymatkaa noin kilometrin verran ja mikäli saavut autolla paikalle, niin paikoitustilaa löytyy alueelta runsaasti (mm. Plevna ja Hämppi). Ja sunnuntaina taitaa Tampereella olla muutenkin ilmaista pysäköidä kadun varteen.
Sisustusassari ei valitettavasti pääse osallistumaan tapahtumaan. 

5 kommenttia

 1. Hyvännäköistä tavaraa tulossa kirppikselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kuin myös ;DD Se porrastaulu tulee oleen yks sun vetonaula!

   Poista
  2. Joo, voi olla että se menee ensimmäisenä. Tästä tulee niin mahtavaa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★