Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VOITA LIPUT KOIRAMÄEN KUMMITUSJUHLAAN!

SPONSORED

- Halloweenin kunniaksi Särkänniemen Koiramäessä Tampereella vietetään ensi viikolla 30.-31.10.2015 ihka ensimmäistä kertaa koko perheen kummitusjuhlaa!

Kummitusjuhlassa askarrellaan puuhapajoissa, osallistutaan luuta- ja velhokouluun, kuullaan kummitustarinoita, seikkaillaan Drakkulan linnassa sekä tavataan Koiramäen suosikkieläimet ja -hahmot. - Jokaiselle naamiaisasuun pukeutuneelle kummitusjuhlijalle on myös luvassa yllätyslahja!

Puuhapajoissa voi askarrella hämähäkkejä, värittää omituisia otuksia ja hurjastella luutaradalla. Koiramäessä voi osallistua kadonneen avaimen arvoituksen ratkaisuun, kummitussuunnistukseen tai kummituskierrokselle Pippendorfin kummitusten tapaan. 

Kummitusjuhlan myötä Särkänniemen Koiramäessä tavataan myös täysin uusia hahmoja. Mauri Kunnaksen kirjoista tuttu kummitusperhe esittäytyy kummitusjuhlassa. Lisäksi Tassuteatterin ohjelmalavalla nähdään Kreivi Drakkulan esiintyminen ja kummitustanssia. Illan ohjelma huipentuu jännittävään tulishow’hun. Tallissa sekä piha-aitauksissa myös Koiramäen eläimet viettävät kummitusjuhlaa. Täältä löydät ihanat ponit, lampaat, aasit, marsut, vesilinnut sekä tietysti villasika Maurixin.


Haluatko mukaan?

Kertomalla kuinka teidän perheessänne vietetään Halloweeniä voit voittaa pääsyliput koko porukalle Koiramäen kummitusjuhlaan ensi viikolla! Voit sitten itse valita menettekö pe vai la, kummitusjuhla on avoinna molempina päivinä klo 16-20. Muista myös mainita kommentissasi, montako yli metrin mittaista jäsentä perheeseesi kuuluu (alle 100-senttiset pääsevät nimittäin tapahtumaan ilmaiseksi) niin saat oikean määrän lippuja + kerro myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut voiton osuessa varmasi kiinni! Arvonta-aika alkaa N-Y-T ja osallistua voi ma iltaan 26.10.2015 klo 18 asti.

Huom. Lippuja arvotaan yhteensä max 10 kpl eli mikäli voittajan perheeseen kuuluu esim. 4 jäsentä, arvotaan myös toinen ja mahdollisesti vielä kolmaskin voittaja! Voit halutessasi tuplata arpaonnesi Sally*s fb-sivulla sekä instagramissa @countrysally

- Hu-huu-rrrrjasti onnea arvontaan! Lisätiedot: Liput Koiramäen kummitusjuhlaan maksavat portilta ostettaessa 15 eur/hlö ja ennakkoon Särkänniemen verkkokaupasta 13 eur. Kaikissa Särkänniemen avoinna olevissa kohteissa pääsee vierailemaan Kummitusjuhlan rannekkeella, jonka hinta on *23 eur (ennakko 21 eur). Alle 100 cm pääsevät veloituksetta Särkänniemen kohteisiin.


*Koiramäen lisäksi Särkänniemen Akvaario, Näsinneula, Planetaario ja 5D-Kauhukino ovat avoinna kummitusjuhlan rannekkeella. 5D-Kauhukinossa isommat lapset (K-12) ja aikuiset pääsevät pelkäämään kauhistuttavassa Asylum-seikkailussa.

Arvonta on toteutettu yhdessä Särkänniemen kanssa. Sally kiittää!

www.sarkanniemi.fi 

39 kommenttia

 1. Teemme kurpitsalyhdyn. Neljä jäsentä kuuluu. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Meidän perheessä ei ole halloweeniä vietetty oikein koskaan. Tokaluokkalainen menee tänä vuonna kaverin halloween-synttäreille, muuta ohjelmaa ei ole, joten liput Koiramäkeen olisi oikein kiva juttu :) 4 yli metrin mittaista juuluu perheeseen. minna.koppanen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Meillä ei halloweeniä ole vietetty, mutta tämä olisi tosi hauska kokemus lapsille, 4 lippua tarvittaisiin jotta me vanhemmatkin päästäis mukaan, mutta pärjätään kolmellakin :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsit mikä arvonta:) just I katseli aamulla mainosta ja sanoi, et haluan kummituksia katsoon äiti!:) Me taidetaan koristella hieman ja leipoa jotain Halloween-herkkuja kun tulee kavereita lapsineen kyläileen! Meillä on 3 yli metrin mittaista täällä!

  VastaaPoista
 5. Ennen lapsia tuli joskus järjestettyä oikein Halloween juhlat, nakkisormia, hämähäkin settiä, kurpitsapiirakkaa ja tietysti myrkkyboolia :) lasten kanssa on juhlittu myös, mutta pienemmällä porukalla. Hämähäkkijäätelökakku, nakkisormia ja tietysti myös kurpitsalyhty. Tänä vuonna mahdollisesti järjestetään kaveriperheille pienimuotoiset juhlat (vielähän ehtii eikö!?) Tai sitten vaihtoehtona tämä Koiramäen juhla. Juhlijoita meitä olisi 3 yli metrin ja 1 alle metrin.

  VastaaPoista
 6. Ei ole yleensä juhlittu halloweeniä mitenkään, joten naamiaiskummitusjuhlat olis hauskat! Kolme yli metrin mittaista meitä olis. sannatsolmussa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Eipä ole tullut vietettyä Halloweenia, mutta puuhapajat on kuin tehty meidän neidille. Neljää lippua olisin vailla, niin pääsis tuo isovelikin mukaan.

  VastaaPoista
 8. Meillä.on taidettu juhlia viimeiset 7 vuotta isommin. Kurpitsalyhty on ollut viimeiset 10 vuotta. Nykyisin on lapsille Halloween disko asiaan kuuluvasti naamioituneena. Ns.kauhuruokaa. suolaista ja makeaa.Meidän kulmilla lapset käyvät myös karkki ja kepposkierroksella. Meille osaavat/ uskaltavat tulla kun ulkona on teemakoristeet.

  VastaaPoista
 9. Lyhtyjä ja valoja, kerran on ollut Halloween-juhlat silloisella eskarineidillä. 3 yli metristä menijää olisi, jos onni potkaisee...-Tuisku

  VastaaPoista
 10. Lyhtyjä ja hyvää ruokaa mökillä, ja meitä menisi viisi henkeä jos arpaonni suosii, yksi näistä olisi meidän 3v kummityttö joka napattais mukaan

  VastaaPoista
 11. Kurpisalyhty jo aikoja sitten tehty ja kummitusleivoksia pitää myös leipoa. Meitä neljä yli metrin mittaista.

  paivi.lonnberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Hankimme lapsille ensi viikolla päiväkotiin sopivat Halloweeniin sopivat vaatteet. Siinäpä taitaa olla ainoa kotona näkyvä merkki ko. teemaan liittyen. Särkänniemeen tarvitsisimme neljä lippua, sillä perheessä taitaa olla pian neljä yli metrin mittaista.
  pituuke@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Parina edellisenä vuotena ollaan vietetty Halloweeniä, sitä ennen ei ollenkaan. Meillä koristellaan koti erilaisilla Halloween-tavaroilla ja haamuvaloilla. Sit pukeudutaan naamiaisasuihin ja herkutellaan nameilla, suolaisilla herkuilla ja kasviksilla. Ja kuunnellaan hauskoja lauluja. Täällä olis neljä yli 100cm.
  poppimimmi at hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Ennen lapsia juhlittiin joka vuosi hiilihappojäitä myöten, mutta lasten jälkeen jäänyt vaan ipanoiden vaatettamiseen ja meikkailuun teemadiscoiluihin. Mutta pienimmät vaan seuraa sivusta, tämmönen olis kyllä kiva, kun olis jännitystä ja hauskanpitoa sopivassa suhteessa. Viisi yli metristä meillä. h.uusitalo@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Joka vuosi on kurpitsa koverrettu ja tänne ajateltiin mennä kaveriperheen kanssa. Meitä on 2 yli metrin neiti taitaa olla juuri ja juuri alle😊 pidetään peukkuja. 👍🏻

  VastaaPoista
 16. Meillä ei ole perheenä vielä koskaan vietetty halloweenia, mutta lapsi on kyllä pari kertaa osallistunut ko.teemaisille synttäreille :)
  Kertahan se olis ensimmäinenkin. Mukaan siis kivaan arvontaan. Meitä on kolme yli metristä.
  t. Nelliina
  nelliina@yahoo.com

  VastaaPoista
 17. Halloweeniä ei ole tullut vietettyä, tänä vuonna olisi ala-asteella halloween Disco :)
  Perheeseen kuuluu 4
  anne5@netti.fi
  -Anne-

  VastaaPoista
 18. Tullaan täältä kuopiosta sinne Tampereelle ensi viikonlopuksi lapsenlapsenlikaksi, kun vanhemmat lähtevät reissuun. Olisipa hurjan hauskaa mennä Juulin kanssa Halloveeni juhliin lauantaina. Siis liput sinne. Yli metrin mittaiset Pappa ja Mamma, Juuli vielä alle. Karkit, kepposet, koristelu ja asut jo valmiina.
  merja.ruotsalainen@kuopio.fi

  VastaaPoista
 19. Tänä vuonna tulee juhlittua kunnolla ekaa kertaa. Aiemmin vaan herkuilla ja kauhuleffoilla ja kuusi henkeä on perheessä

  VastaaPoista
 20. Kurpitsa lyhty ja kouluun naamiaisasu. Kotona ehkäpä jotain halloween herkkua!
  4 hlöä
  katja.majlund@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Meidän perheessä on vietetty ainoastaan Halloweenia kerran siten, että tytär päikyssä sai pukeutua haluamaansa asuun ja ottaa jotain hyvää syötävää mukaan. Eli meitä olisi yksi aikuinen ja yksi yli 100cm lapsi, jotka mielellään ottaisivat liput perjantain juhlaan. Sposti olisi leenapitkala@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestettiin ystävän kanssa lapsille halloween juhlat, missä oli kurpitdakakku ja asiaan kuuluvat muut tarjottavat. Neljän lapsen yksinhuoltajana ja opiskelijana ei ole ollut varaa liiemmin lapsia viedä mihinkään, niin tämä olisi varmasti mieluinen, niin heille kun itsellenikin. Lapsen riemu on parasta katsottavaa!
  Viisi lippua siis tarvittaisiin jotta kaikki pääsisimme :)
  pia.nikkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Meillä lapset on askarrellu hämähäkkejä, lepakkoja yms. Ollaan satsumille piirretty naamat kurpitsa tyyliin, kun ei kurpitsasta välitetä.:) ja leivottu tietenkin jotain hyvää, joka koristeltu teemaan sopivaksi. Meitä olis 7 yli metrin mittaista.

  VastaaPoista
 24. Meidän perheeseen kuuluu äidin ja iskän lisäksi kaksivuotias neiti (hän alle 100cm). Halloweenina neiti sai nimensä kasteessa, että sillälailla juhlitaan :) Ja ihaillaan naapurin lasten asuja kun tulevat karkki vai kepponen-kierrokselle :)
  T:Kata

  jiiluu@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Kotinaamiaiset ja herkkuja serkusten kesken, yökyläilyä. Särkänniemen myös :)
  hammihei at gmail piste com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kuusi lippua

   Poista
  2. 3 henkilöä ja vloppu sarikallionpaa@jippii.fi

   Poista
 26. Lyhtyjä naamiaiset ja Halloween herkkuja ja 4 lippua

  VastaaPoista
 27. Meillä ei ole vielä koskaan halloween-kemuja vietetty. Tämä koiramäen juhlaan osallistuminen olisi hyvä tapa tutustua kyseiseen juhlaan. Voisin kuvitella että meidän perheen pienin punatukkainen olisi innoissaan�� Meillä olisi siis 1 alle 100cm ja 2 aikuista innokasta lähtijää. Pääsemme molempina päivinä,mutta lauantai ehkä parempi. Sähköposti on kkjalo@gmail.com.

  VastaaPoista
 28. Leivotaan naapurin rouvan kanssa hyytävän pelottavia ja herkullisia leivonnaisia ja koristellaan autokatos Halloween teemoin. Sitten koko perheelle naamiaisreleet päälle ja kutsutaan naapuruston lapset herkuttelemaan :). Meitä innokkaita Halloween-juhlijoita olisi 4 ja s-posti miia_vaarala@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja perjantai olisi meidän perheelle sopiva pvä.

   Poista
 29. Halloweenia ei meillä ole vietetty. Mutta liput kelpaisivat, koska olemme tuolloin sopivasti lomailemassa Tampereella. Meitä on kaksi yli 100 cm lasta ja kaksi aikuista. Kumpikin päivä sopii. Ja sähköposti on tiina.kemppi@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 30. Hui! Rintamamiestalomme ikkunat ja ovet ovat saaneet koristeeksi itse askarreltuja lepakoita ja kurpitsapäitä. Pihaterassilla palaa kynttilä kurpitsalyhdyssä. Tänä vuonna aiomme lisäksi pitää perheen kesken pienet Halloween-kemut ja tehdä teemaan sopivaa naposteluruokaa. Kirppislöytönä hauska luurankoasu 3-vuotiaalle oli mieluinen :) Kotikadullamme ei naapuritaloissa ole juhlittu Halloweenia, joten on mukava koristella taloa myös naapureiden ja ohikulkijoiden iloksi! Lippuja perheemme tarvitsisi 3 kappaletta. HURRRJAN HAUSKAA HALLOWEENIA KAIKILLE! t. Raisa (raisa.kankaanpaa@gmail.com)

  VastaaPoista
 31. Lapset ovat käyneet teemasynttäreillä ja koulussa on ollut Halloween-diskoja. 4 haluaisi Särkänniemeen. ninanieminen1@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Ei vietetä näin vanhana enää

  VastaaPoista
 33. Meillä on parin viime vuoden aikana Halloween tullut mukaan vuotuiseen juhlaperinteeseen. lapset sitä jo osaavat odottaa. Parina vuotena ollaan käyty alle kouluikäisten kanssa Lastenkulttuurikeskus Rullan Halloween kemuissa, kivaa on ollut. Jonkin verran lapset pukeutuu ja kotonakin pientä koristetta, ei kovin paljoa olla näihin vielä satsattu. Nyt lapset ovat puhuneet kurpitsan kaiverruksesta, hmmm... saas nähdä onnistuisiko. Meillä 4 yli metristä.
  sanna.k.m(miukumauku)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Meillä halloweenia vietetään laittamalla kurpitsalyhtyjä ja katsomalla kauhuleffoja. Joskus ollaan myös vietetty pieniä halloween bileitä. Meillä 4 yli 100cm.
  eve.heikkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Askarrellaan koristeita kotiin ja eskarissa ja päikyssä lapsilla naamiaisjuhlat. 6 ja 2 v nauttii kun saa pukeutua hauskasti muuallakin kun vain kotona. Meiltä lähtisi kolme yli 100cm. maijahmli@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Arvonta-aika on päättynyt. Kiitos osallistumisestasi.

  VastaaPoista