Sisustus & lifestyle since 2009

Search

NUPPI IRTI


Mun reippaat neljä vuotta palvelleesta rannekellosta lähti nuppi irti. Kelloseppä korjasi sen ja nyt se on taas kuin uusi. Jee! Vaihdatin samalla kelloon uuden mustan rannekkeen aiemman valkoisen sijaan ja kyllä nyt on ROCK! 

Työviikko on onnellisesti pulkassa ja oon oppinut ihan hirmuisesti uutta. 2 pellillistä pizzaa on paistettu perjantain kunniaksi (ja syöty) ja Voice of Finland jyrää telkussa. Uusi arki on asettunut hienosti uomiinsa ja nautin niin joka hetkestä. 

- Mitäs te meinaatte puuhailla viikonloppuna?


4 kommenttia

 1. Kiva, että sait kellosi kuntoon. Viikonloppuna on suunnitteilla muutama pikku projekti, mutta kotikin kaipaisi järjestystä.
  Mitenköhän saisin ajan riittämään joka asiaan...ja uppouduin silti taas tänne blogimaailmaan :D
  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. #kellorakkautta Mä oon niin pihi, että pakkohan lempparikello oli korjuuttaa, kun ei Pukki tuonut uutta ajannäyttäjää ;DD Mutta nyt mustalla rannekkeella se on taas kuin uusi! ♥

   Täälläkin lauantaiaamu käynnistyi imuripussien ostosreissulla ja kiertelin samalla katselemassa vähän kylppärikalusteita. Mukavaa lauantai-iltaa!

   Poista
 2. Onneksi sait korjattua lempikellosi! Minulla ei ollut niin hyvä tuuri kun kelloliike olisi halunnut myydä uuden kellon lempikelloni tilalle 😡 paljonko sinulla maksoi nuppi? Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmitus! Mä marssin Timanttiset liikkeeseen, mistä kello on aikanaan hankittu. Uusi tarvikenuppi olisi maksanut asennettuna noin kympin, mutta halusin GANT merkkinupin, josta jouduin pulittamaan asennettuna 19,- Mutta ei siis ollenkaan paha hinta ;DD mutta pari viikkoa siinä meni kaikkineen.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★