Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TALVI YLLÄTTI VOL 2


- Kiitos ihanista meileistä ja vinkeistä instassa, joita olen saanut teiltä edelliseen postaukseen liittyen!

Eihän tuo loppujen lopuksi ollut pahakaan homma, että maa oli vähän jäässä! Ei tosiaankaan, sillä kuuran alta maa sentään näkyi, toisin kuin nyt ;DD Mutta talvirenkaat tuli kerrankin vaihdettua ajoissa, mihin olin erityisesti tänään erittäin tyytyväinen!


Tilannehan oli siis viime sunnuntaina se, että oltiin haettu puutarhalta aitataimet ja ehditty istuttaa niistä vasta 70, kun yöpakkanen veti heti seuraavana yönä maan kuuraan. Ja pakkasta on ollut sen jälkeen joka päivä ja yö. Maa ei ole onneksi kuin ihan pinnasta jäässä ja päivällä aurinko lämmittää vielä sen verran, että sitä pystyy taas kaivamaan. Tarpeeksi lämmintä vaan päälle, niin lapion heiluttelu sujuu.

-Näin mä psyykkasin itseäni tällä viikolla ja nyt saldo on sata puskaa lisää maassa! Kunnes saatiin lunta!


- Joo, noi pienet risut tuossa kuvan etualalla on ne meidän puskat! 

Pian parikymmentä senttiä on nyt satanut lunta tämän päivän aikana ja puskat peittyy hyvää vauhtia valkoiseen vaippaan. Soitin puutarhalle aamulla ja sanoivat, ettei ole syytä huoleen. Maa ei ole vielä jäätynyt, joten esim. takapihalle voi kaivaa väliaikaisen istutuskuopan, johon istuttaa nippuna loput taimet, jossa ne voi talvehtia ja odotella kevättä, jolloin ne voi sitten istuttaa oikeaan paikkaan (tosin ensi viikolla kuulemma taas lämpenee ja lumisade muuttuu vedeksi eli eiköhän me vedetä tää homma himaan).

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★