Sisustus & lifestyle since 2009

Search

TERVETULOA VIIKONLOPPU


- Aurinko kurkisti päivällä hetken pilven raosta, kun pakkailin sunnuntain Mansen Blogikirppikselle lähteviä tavaroita valmiiksi. 

Kävin jo eilen kaupassa, joten tänään oli hyvää aikaa siivoilla. Vaihdoin olkkarin tyynyihin Gantin tähtipäälliset ja taitoin terassilta hortensian oksan maljakkoon. ♥ Kesäkukat ovat vieläkin niin hyvässä kunnossa, etten ole raaskinut vaihtaa callunoita niiden tilalle.


- Neljä vuotta sitten löysin tämän täydellisen Roomlightin kattovalaisimen meille hyvästä alesta! Kolme vuotta se ehtikin tässä välissä pölyyntyä käyttämättömänä, joten ihanaa, että sillekin on viimein arvoisensa paikka.

Tähän kotiin ei ole tarvinnut hankkia juurikaan mitään uutta, toi olohuoneen valkoinen kirjahylly ainoastaan + muutama valaisin, uudet yöpöydät ja muksuille on luvattu uudet kirjoituspöydät. Myyty ollaan sitten senkin edestä (ja myydään viikonlopun Mansen blogikirppiksellä lisää), kun kaikkea ei vaan pysty säästämään. 


- Sunnuntaille on luvattu hieman kehnoa säätä, mutta tulettehan morjestamaan meitä Mansen Blogikirppikselle? 

Paikkana siis Vooninki-sali Tampereen Finlaysonilla osoitteessa Väinö Linnan Aukio 13. Ovet avautuvat klo 11 ja ovat auki 14 saakka. 100 ensimmäistä saavat Sokoksen sponssaaman kivan goodiebägin.


Lisätietoa bloggareitten kirppiksestä löydät tapahtumasivulta facebookissa sekä edellisestä postauksesta. See U! 

2 kommenttia

 1. Minkä merkkinen tuo kirjahylly on? Mistä ostit sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Merkistä en tiedä, mutta tilattiin hylly Cobellosta. Kirjoittelin siitä aiemmin täällä

   http://countrysally.blogspot.fi/2017/08/living-room.html

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★