Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Ankkaralli
Tammerkoskessa ui tänään iltapäivällä 4000 keltaista kumiankkaa! Kyllä vain. Tapahtuma oli opiskelijayhdistyksen järjestämä happening Tampereella ja väenpaljoudesta päätellen aika suosittu. Mekin ostimme lapsille ankka-arvat eli koskeen tiputetut ankat oli numeroitu ja 60 ensiksi maaliin saapunutta ankkaa voitti palkintoja. Nooh, meidän tuurilla voittoja ei tullut, mutta mukaan muistoksi ostettiin jokaisella kuvassa näkyvät bud design-ankat.

Eilen shoppailtiin ja illalla karattiin vielä miehen kanssa leffaan, kun ensi-illassa oli Tom Cruisen tähdittämä Knight and Day. Lapset pääsivät siksiaikaa kummisedän hemmoteltaviksi. Leffa oli ihan parasta hömppä-äksöniä! Ja aivan turhaan kriitikoiden lyttäämä, sillä oli erittäin viihdyttävä ja hauska ;) Menkää ihmeessä katsomaan ja viilentymään leffateatteriin. Leffan jälkeen nautittiin rauhassa lasilliset terassilla. Tuo punainen on kuiva puolukkasiideri, ajatuksena ehkä hieman eksoottinen, mutta maku aivan loistava!5 kommenttia

 1. Varmaan ollut kiva kesäinen tapahtuma!
  Ja sääkin suosinut...

  VastaaPoista
 2. Kuulosti tosi hauskalta tapahtumalta. Hitsi kun en huomannut tuosta mitään ilmoitusta, olisin ilman muuta käväissyt Tampereella ankka-arvan ostossa:) Tänään sen sijaan grillasimme itseämme Yyterin ihanilla rannoilla ja kävimme ihailemassa illalla vanhan Rauman kauniita taloja ja nautimme hyvät ruuat siellä. Harmi kun sisustusputiikit oli jo kiinni ..

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne. Ankkaralli oli osa (lasten) Tammerfest-tapahtumaa. Ohjelmatietoa löytyi ainakin netistä Tammerfestien kohdalta. Hauskaa oli anyway ja järjestetään melko varmasti ensi vuonna uudelleen ;)

  Heiii Lenni - rahat säästyivät, kun putiikit olivat jo sulkeneet ovensa. Mulla kävi samoin Tampereen Pentikillä ja huomasin, että Putiikki Rannalla muuttaa Hämeenkadulle 23.7. eli ensi kerralla sinne siis!

  VastaaPoista
 4. Oliko Tomppa ja Cameronkin Tampereella?

  VastaaPoista
 5. Yeah, of course - ainakin valkokankaalla! Kuva on napattu netistä ;)

  Mukava reissu!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★