Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Tähtihetkiä


"Pyydä tähdet taivaalta... ja toivees toteutan." Pitääkin olla varovainen täst'edes mitä toivoo, sillä toiveet voivat yllättäen toteutua. Huomasin nimittäin tänään iltapäivällä istuvani auton takapenkillä jättikokoinen tähti sylissäni! Kyllä vain - eikä ihan mikä tahansa tähti ollutkaan, vaan amerikkalaista country-tyyliä edustava ehta barn star!


Nimi barn star tulee siitä, että Amerikassa näitä näkee ihan oikeasti latojen ym. piharakennusten päätyseiniä koristamassa. Varsinaista "virkaa" niillä ei ole tainnut olla, kuten voisi ajatella (onnenkapistuksena tai hyvän sadon tuojina), mutta mielestäni nämä 5-sakaraiset tähdet kuuluvat ehdottomasti amerikkalaiseen traditioon. 

Ja minun tähteni on huikaisevat 109 cm sakarasta sakaraan - ja kuten kuvastakin näkyy, niin tähti on Pikkusiskon kokoinen (neidin nyrpeä ilme selittyy sillä, että takapenkillä oli sattuneesta syystä hieman ahdasta ja taisi ottaa pikku tirsatkin autossa)! Tähdenhakumatkalla nautittiin tietenkin myös tähtikahvit.
 
 


Myönnetään. Kyllä meillä mies vähän haukkoo joskus happea näiden minun ostosteni vuoksi. Mutta oman tähden olen aina halunnut! Ja tämähän oli siis ihan pakko saada!

Oletko joskus tuonut shoppailureissultasi kotiin jotain vastaavaa? Niin, että tilaisuus teki tuhlarin? Tähti keskellä heinäkuun helteitä.. Eikä mahtunut edes takakonttiin. Huoh. Olisi kiva kuulla Sinun shoppailutarinasi!

8 kommenttia

 1. No jo on komee tähti! ja mahtoi olla kahvikin hyvää ,kun sen saa juoda tähtimukista.

  VastaaPoista
 2. Ihana tähti! Mistäs tuollaisen löysit?

  Olen aikamoinen tähtien ystävä :)

  VastaaPoista
 3. Hihii, en ihan tuollaista ole shoppaillu. Upea tähtesi kieltämättä on.

  VastaaPoista
 4. Voiiiii mikä tähti!!Tahtoo myös!!
  Minne laitat sen?!
  Meillä kans tähtiä löytyy vähän jokapuolelta!
  Muuten, mitä tuo tapetti on pojan huoneessa?
  Kiva blogi,olen seurannut jo jonkin aikaa ja huutiksessakin ollaan tehty yhet kaupat joskus!:)

  VastaaPoista
 5. Hih, kiitos kommenteistanne!

  Minna: Tähti löytyi ekan kommentin jättäneeltä RBW:n Jaanalta ;) Niitä on myynyt myös ainakin Blossom sisustuskauppa.

  Maija Maitoparta: Tähti on nyt meidän Long Island tähtitapetoidussa yläkerran olkkarissa. En tiedä, miten naapurusto suhtautuu, jos laitan sen autotallin seinään ;) Juniorin huoneen tapettitiedot ovat:
  194321 ESTA Long Island-vinyylitapetti
  Väri: Pale Blue
  Rullan leveys: 53 cm
  Rullan pituus: 10,05 m
  Hinta: noin 34-40 €/rulla

  Helppo laittaa + kivan raikas seinässä! Malliston valmistus on muistaakseni jo lopetettu, mutta löytynee vielä ainakin sivuilta www.rumbo.fi/tapetit.html

  EIKUN LISÄÄ TÄHTIHETKIÄ ELÄMÄÄN!

  VastaaPoista
 6. Wautsi,
  laitahan sitten kuva tähdestä, kun se on kotiutunut teille, jookos :)!

  Mulla jokainen shoppailureissu päättyy heräteostoksiin yms :) Mutta onneksi liikutaan useimmiten rahallisesti pienissä summissa!

  Rauhallista sunnuntai-iltaa :)

  VastaaPoista
 7. Hi hii...näitä tarinoitahan on...että jotain on pakko saada vaikka siinä ei välttämättä ole järjen häivää :0)Itse olen raahannut aikoinani häämatkalta ison seinäkellon Losista Havajin kautta Suomeen .Ihan kun muuten ei olisi ollut tarpeeksi kantamista matkatavaroissa. Ihana blogi...ensi visiitillä. Terkuin Minna

  VastaaPoista
 8. Minna: Kiva, kun piipahdit! Onneksi meitä on muitakin, jotka tekevät ostopäätöksiä, vaikka sitten toisella puolella maapalloa ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★