INSTAGRAM

Sunnuntaina Ikeassa

Sisustussuunnittelukoulutusta jälleen kahden päivän tehoannos takana. Myyjän matematiikkaa, tuotteiden/ palveluiden hinnoittelurakenteen analysointia, valaistusoppia, valaistussuunnittelua.. Ihanaa vastapainoa työssä ahertamiselle. Lisäksi meidän Juniorin 9v. synttärit! Tämä sunnuntai, ja viikon ainoa vapaapäivä, nollattiin siskon ja 1v. kummipoikani kanssa Ikeassa ;) Nämä makkarikuvat sieltä. Arvaatko, kumpi petaus oli mun suosikki ja kummat lakanat matkasi siskon kotiin?
Sunnutaiterkuin, Sally4 kommenttia

 1. Veikkaan alempaa, et se lähti mukaan. Niin ja ylemmästä itse huolisin sen kartta-aiheisen tyynyn. Ja nuo alemman kuvan petauksen tekstiilit tietysti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, pieleen meni. Sisko osti noi alemmat beigeruudulliset ;) Mä en ostanut kuin muksuille vähän tuliaisia. Mutta ylemmät näistä kahdesta olis olleet enemmän "mun näköiset".

   Poista
 2. Moi,taisi tuo alempi kuva olla enemmän sun makusi mukainen.En oo ollut yhteyksissä,kun huomaan että siellä on ollut taas melkoinen vauhti päällä.Laita niitä tekstitoivomuksia tulemaan,kun ehdit niin teen sulle niistä vaihtarit ja jos on jotain muita tavaroita mielessä,niin infoa.Aurinkoisia päiviä sinne ja Kassulle terkkuja synttäreiden johdosta.J.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassu kiittää! Vauhtia on tosiaankin riittänyt.. Ei tahdo ehtiä tänne "blogistaniaankaan" kuin pikapyrähdykselle. Yritän ehtiä soitella sulle ens viikolla joku ilta. Take care!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.