Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Alennuskoodit


Tammikuussa seurasin, kuinka aleprosentit kohosivat kohoamistaan, mutta onnistuin hienosti luovimaan koko kuukauden ilman sen kummempia hankintoja. Joulukuun visa-laskun erääntyminen tammikuun lopussa hieman tietenkin myös osaltaan vaikutti tähän jarrutteluun.. Mutta helmikuun käynnistyttyä tuntuu, että mainostajatkin ovat heränneet kevättuotteineen eloon, sillä postilaatikko ja meili pursuaa kaikenlaista alennuskuponkia kauppoihin. 

- "Ne haluu selvästikin meitin rahat!"

Stockmann.com


Stockmann.com


Stockmannin kevätuutuudet sisustuspuolella ovat kieltämättä tosi houkuttavia, mutta silti mä huomaan selaavani vain näitä tuttuja, talvisia ja omannäköisiäni juttuja. Tylsää valkoista, tummansinistä ja tähtikuosia ;) Kevät tuntuu vielä jotenkin niin kaukaiselta!

Nythän näitä tyylikkäästi amerikkalaishenkisiä Lexingtoneja olisi mahdollisuus hankkia omaan kotiin hieman edullisemmin. Niin, ja nämä Gantin neulotut tähtityynyt on nyt kans kivan hintaiset, sillä kodin ja muodin tuotteista saa Stockan nettikaupasta kanta-asiakaskortilla ja 02LOYAL2013 alekoodilla -20% hinnasta veks (Stocka lähetti ainakin meille kotiin myös etukupongit tavarataloon siltä varalta, jos em. vaikea koodinpätkä menee hukkaan. Ovelaa!)

Myös Stadium postitti alekupongit, samoin muutamat silmälasiliikkeet ja ainakin KappAhl. HM tarjoaa lastenvaatteistaan -10% alen nettikaupassa vielä tämän viikon ajan eli 17.2.2013 asti koodilla 0296. Lehtimyyjät soittelee ja myös sähköposti pursuaa eli kuulun mitä ilmeisimmin iältäni ja perhestatukseltani potentiaalisten kuluttajien kivoille postituslistoille. Jee ;)

HM.com


Onhan se tietty kiva, kun kaupat lähettelevät kymmenien eurojen arvoisia etuseteleitä, jolloin voi uskotella itselleen, että rahaa säästyy hirvittävästi niiden kanssa pelatessa. Sillä ostaminenhan tekee onnelliseksi! Vai tekeekö? Onnellisin taitaa nimittäin olla se, joka onnistuu skippaamaan nää houkutukset. Rahakukkaro ainakin kiittää. Täytyy myöntää, että tunsin kyllä itseni hieman hassuksi, kun ennestäänkin edullisista lastenvaatteista vielä -10% alen innoittamana klikkailin äsken hm:ltä muksuille shortsit, teepparit ja hellemekot ostoskoriin. Siis hyvissä ajoin, helmikuun puolivälissä. Mutta kesähän on ihan nurkan takana! Niin meille ainakin uskotellaan.


8 kommenttia

 1. Tuollaiset valkoiset stockmannin tähtityynyt voisin huolia jo valmiiksi odottelemaan ensi talvea... Koen nuo neulepintaiset "talvisina" tekstiileinä niin siksi vasta sinne. Vaan älytöntä alkaa nyt hamstraamaan ensi talveksi jotain.. =/ Ehkäpä skippaan tämän tarjouksen. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, noi GANTin tähtityynyt on ihan talvea ;) Mutta laitoin ne tohon, kun olivat niin "mun näköiset".

   En oo vielä päättänyt tän kevään väriäni.. Oisko se ehkä pinkki tai korallinpunainen?

   Poista
 2. Hitsi. Oon NIIN taipumassa noihin amerikanlipputuotteisiin, mutta mulla on ongelma... meidän koti on mustavalkoinen. Miten ihmeessä muutan sen niin, että sinne sopii yhtäkkiä punasinivärit mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! Lämmin kiitos kommentistasi. Aloita vaikka hankkimalla ensin mustavalkoisia tähtitekstiilejä. Sitten kun silmä tottuu niihin, niin lisäilet sitten pikkuhiljaa red-blue-white linjaa mukaan ja vähennät samalla hieman mustan määrää niin, että valkoista on enemmistö ;)

   Poista
 3. Blogissani on sinulle haaste, jossa kurkistaisin mieluusti astiakaappiinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihanainen. Pitääpä tulla kurkkaamaan blogiisi ;)

   Poista
 4. <<minusta tuo puna/sini/valko väriyhdistelmä on raikkaudellaan myös niin kesään sopiva ja ajaton, aina tyylikäs.
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Minustakin tähtiliput värit ovat raikas yhdistelmä sisustuksessa ympäri vuoden!

   Tulispa kesä pian ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★