Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Ihana viikonloppu


Synttärihumussa ollaan menty tämä viikonvaihde. Toki pakolliset pyykkäykset ja kauppakuviot ovat kuuluneet viikonloppuun, mutta muuten ollaan menty ihan lasten ehdoilla. Kiitos kaikille meidän pikkuneitiä tätäkin kautta muistaneille ;) Mummu ja pappa kävivät ja toivat perjantaina pikku prinsessalle oman vaaleanpunaisen ruusukimpun ja kyllä hänellä olikin ilo ylimmillään!

Pikkusiskolta irtosi 4. hammas synttäripäivänä tarhassa. Tietenkin se tapahtui juuri lasten ulkoillessa ja putosi lumihankeen. Tarhantäti onnistui onneksi löytämään sen ja kotona se laitettiin vesilasiin, josta hammaskeiju haki sen yöllä. Jännää! Melkoinen veräjä on nyt auki yläleuassa, mutta ainakin jätskinsyönti sujuu helposti ;)


Aurinkokin hieman näyttäytyi, mutta muksut ovat olleet hieman nuhaisia ja veto pois, joten ollaan kökötetty pääosin sisällä ja otettu rennosti. Eilisillan nukkekotileikit tosin imaisivat niin mukaansa, että unohdettiin vallan katsoa Putous teeveestä ja tänään Pikkusiskon piiiiiiiiiiiiitkät jalat herättivät kirmakat naurut koko perheessä.

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos! Eiks oo makee "veräjä" tytöllä yläleuassa? Kesällä on jo onneksi uudet "kouluhampaat" jo näkyvissä ;)

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★