Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Mattoleikki


Matolla on yllättävän suuri vaikutus sisustukseen. Kesken pakkaustouhujen hassuteltiin nimittäin tänään ja kokeiltiin huvikseen olkkariin meidän muita mattoja:


Eli mites olis harmaa nukkamatto? Tai ei mattoa ollenkaan?


Tai Ikean raikkaat mustavalkoiset?


Vai oisko valkoinen sittenkin paras?

No jaa, valkoinen oli kivan harmoninen, mutta ihan liian pieni kooltaan. Ja mustavalkoiset hienoja, mutta meille liian moderneja. Enkä mä tota itämaistyylistäkään kyllä ehkä laittais, vaikka se onkin niin pehmeä.. Ja ilman mattoa oli kyllä aika karua. Pitäydymme siis alkuperäisessä! 

Olkkarin mattomme on muuten Ikean Tårnby. Nyt jo rullattu odottamaan pääsyä uuteen kotiin.

Suloista sunnuntaita!

17 kommenttia

  1. Ikean Tårnby on minusta paras, se tekee olkkaristanne ihanan rennon beach housen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin ;) Nappivalinta!

      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  2. Hauska testi, mutta minustakin tuo Tårnby näyttää parhaimmalta. Itse asiassa voisi sopia meillekin... Meillä sohvapöytänä Ratian valkoiset arkut "selät vastakkain".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi wau! Onks teillä valkoiset sohvatkin?

      Poista
    2. Ei, ruskeaa + ruskearuudullista, mutta mua jäi nyt oikeasti tuo matto mietityttään niin, että mun pitää varmaan mennä sitä hiplaan Ikeaan :)

      Poista
    3. Matto on kyllä ihana. Pehmeä ja lämmin. Ainoa miinus on, että ekoina kuukausina se roskaa ihan hirmuisesti eli siitä irtoa maton alle sellaista hiekansekaista pientä puhjua. Maton alle kannattaakin laittaa solumuovi tms. suojaksi, ettei lattiaan hioudu ikäviä kuvioita. Ja mattoa kannattaa alussa imuroida ahkerasti, myös alta. Hyvin sen kanssa pärjää, mutta tiedoksi, ennen kuin teet ostopäätöksen ;)

      Poista
    4. Kiitos. Tämä oli hyödyllinen tieto :)

      Poista
  3. Tårnby on para, se harmaa nukka kakkonen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se harmaa muuten oli meidän edellisessä kodissa olkkarin mattona ;) Ja sitä ennen vähän aikaa toi pieni valkoinen!

      Poista
  4. Ensimmänen versio sopi teidän tyyliin parhaiten. :) Itse himoitsen yhä tuota Ikean musta-valkoraidallista...mutta se on aina loppuunmyyty. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiva lukea teidän kommentteja!

      Mustavalkoraidallinen on Ikean Stockholm Rand ja toiselta nimeltään "blogimatto" - ja harmittavasti usein loppu. Ihmeen pieniä eriä ottavat tai saavat kerrallaan. Ehkäpä tästä Tårnby matosta tulee nyt uusi blogimatto! Ainakin hirmu suosittu on sekin ;)

      Poista
  5. Nonnih! :) ....meillä on mökillä lehmäntalja mattona ja jotenkin sain tänään sitä imuroidessani päähäni, että sen pitäis päästä kesäksi kaupunkiin...vois olla hyvä siellä olkkarin lattialla kun kesäksi siirrän sieltä nukkamatot kesäsäilöön ja kokonaan ilman mattoa olkkari on niin valju. Ongelmaksi sitten alkoi muodostua mitä tänne mökille lehmän tilalle, mutta sinähän sen nyt ratkaisit...tuo Tårnbyhän olis täydellinen! Ihan niinkuin teidänkin olkkarissa! KIITOS VINKISTÄ!!!

    -A-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis Anu, tiedätkö, mä puolestani haaveilen taljasta! Mut pitää saada se takkahuone ensin ;)

      Myöhäisillan terkkuja lähettää: Sally

      Poista
    2. Nyt on meidän lehmä muuttanu maalta kaupunkiin ja näyttää just niin hyvältä ku kuvittelinkin! :) ...seuraavaks siis on mentävä Ikeaan! :D

      Poista
  6. Eka on kyllä ehdottomasti paras ja harmoonisin vaihtoehto. Tuo viimeinen itämainen matto on kyllä kaunis mutta lopputulos on aika levevoton. Valkoinen matto olisi ihana, mutta sitä taas saisi olla kokoajan pesemässä.
    Voimia muuttoruljanssiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti AnniK. Ykkönen on ykkönen! Ei me mattoa oikeasti edes vaihdeta, keksittiin vaan muksujen kanssa tällainen hauska projekti. Ne rullas mattokääröjä aivan onnessaan tossa olkkarissa ja mä napsin kuvia ;)

      Poista
  7. Minäkin taidan kallistua ensimmäiseen vaihtoehtoon, joskin valitseminen oli vaikeaa. Aika hyvä setti sinulla mattoja olkkariin eli jos kyllästyttää niin eikun vaihtamaan :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★