Sisustus & lifestyle since 2009

Search

MAALISKUU KUVIN

 
Niin se maaliskuukin mennä hurahti! Meillä juhlittiin tässä kuussa Juniorin 11v. synttäreitä ja saatiin hurmaava Ava 5½ kk kylään. Mun työt alkoi ja eka tilikin tuli jo! Jee.

Kuukauden väri sisustuksessa näytti maaliskuussa olleen valkoinen ja kevät saapuu kohisten. Keskivartalo otetaan nyt tehotarkkailuun, sillä teepparikausi on tuota pikaa alkamassa ja kellotkin jo kesäajassa! Jokohan sitä kohta tohtisi vaihtaa kesärenkaat alle?

6 kommenttia

 1. Kummasti se vaan meillä kaikilla on samat mietteet, siis tarkoitan tuota teepparikautta. Täällä on aika hyvin alkuvuosi oltu ruodussa, karkkia ei yhtään ja herkkujakin sillain maltilla.
  Lenkkeilyt lisääntyivät "miljoonalla prosentilla" kun kilsoja tässä kuussakin tuli 160.
  "Sulatus" on ihan hyvällä mallilla, toivottavasti farkut löystyvät myös pepun kohdalta. ;)
  Kivalta näytti teidän maaliskuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Sä oot liikkunut ahkerasti! Todella upeeta! Mä oon treenannut pääasiassa istumalihaksia tässä kuussa. Ensin reilut 1000 km työmatka-ajoa ja sit 8h istumista päivittäin töissä.. Boring! Taidan vaan siirtyä sujuvasti suoraan istumaan kesäterassille ;)

   Poista
  2. Pakko oli ottaa itsestä niskasta kiinni. :)

   Poista
 2. Tiinalla on alkuvuosi ruodussa, mutta samaa ei n voi itsestäni todeta, sillä marraskuun monet juhlat ja joulu toi kummasti vaan kiloja tuohon keskivarteloon, joten teepparikautta ajatellen hommaa piisaa:)

  Ihanat kuvat maaliskuulta!

  Mukavaa huhtikuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Tiinalla olikin hurjat liikuntalukemat! Pitäis varmaan itskin ryhdistäytyä.. Mä vaan opn niin mestari keksimään tekosyitä. Olin sitä jo lukion liikkatunneilla, jos ylipäätänsä näyttäydyin edes ;)

   Ihanaa huhtikuuta! Sit voikin jo sanoa, että "ens kuun jälkeen on kesäkuu!"

   Poista
  2. Mutta tiukkaa on välillä tehnyt. ;)

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★