Sisustus & lifestyle since 2009

Search

HELMAT HULMUTEN KESÄÄN


Lähestyvien juhlien alla on monenlaista mietittävää, vaikkei itse juhlien järjestäjänä olisikaan. Meillä hameväellä päänvaivaa aiheuttaa paitsi itse asu, myös kengät, käsilaukku, hiukset, korut - naamasta puhumattakaan.

Mielestäni kesäjuhliin on ihana pukeutua sääret paljastaviin mekkoihin, hameisiin ja muihin juhla-asuihin. Muutama klassinen luottomekko kaapissa taas pelastaa tärket juhlahetket vuoden ympäri.

Mun tämän kevään luottomekkoni löytyi Espritin mallistosta. Laivastonsininen kotelomekko, jossa ei liian paljastava kaula-aukko ja sopivasti laskoksia vyötäröllä. Jalkaan nude korkkarit ja kainaloon Guessin laukku. Tässä asussa mut nähtiin mm. Indiedays Blogawards iltatilaisuudessa huhtikuussa ja samaiseen kotelomekkoon pukeuduin myös Äitienpäivälounaalle.

Tummansininen sopii hipiääni, sillä olen väritykseltäni (hiukset - silmienväri - iho) ns. talvi. Värianalyysin perusteisiin voit tutustua esim. täällä *klik*

Laivastonsininen luottomekkoni Esprit

Itse luotan juhlapukeutumisessa klassisiin väreihin ja ajattomiin malleihin. Asua kun voi sitten tarvittaessa muunnella kengillä, laukuilla, koruilla ja jopa hiustyylillä. Tämän kesän juhlien kaunotar pukeutuu kuitenkin rohkeisiin ja naisellisiin väreihin: fuksiaan, koralliin, turkoosiin.

Espritin sivuilta *klik* löytyy ideoita juhlapukeutumiseen sekä oman tyylin löytämiseen. Hentoja kukkaprinttejä, pelkistettyjä pastellivärejä, klassista yksiväristä, raitaa jne. Tyylin täydennät helposti asuun sopivilla kengillä, koruilla ja laukulla, jotka kaikki löytyvät samasta paikasta.

Juhlapukeutumisen lisäksi Espritiltä löytyy vaatteita niin työhön kuin vapaa-aikaankin, koko perheelle. Ja yllärinä ihania tuotteita myös kodin sisustamiseen: verhoja, torkkupeittoja, tyynyjä, tapetteja ym. Kurkkaa!


Kuvat Esprit.fi

2 kommenttia

 1. Meidän tytär pääsee peruskoulusta ja valitse kukkaisen yläosan maxihameen kanssa, klassista, mutta kaunista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, onnea peruskoulun päättävälle! ♥

   Maksimekosta mäkin haaveilen, sellaisesta helposta helleasusta ;) Ihanaa uutta viikkoa!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★