Sisustus & lifestyle since 2009

Search

VIIKONLOPUN MENOVINKIT SISUSTAJALLE/ KERÄILIJÄLLEIhan mahtisviikonloppu tiedossa Tampereella jokaiselle sisustamisesta ja keräilystä kiinnostuneelle! Nimittäin lauantaina + sunnuntaina 3.-4.5.2014 on museokeskus Vapriikissa keväinen Antiikki- Sisustus- ja Lifestyletapahtuma. Joo, just se sama, joka oli aiemmin Milavidassa eli Tampereen Näsilinnassa. Jokaisen sisustamisesta kiinnostuneen kevään must

Mukana ihanaisia yrittäjiä ympäri Suomen:


Antik-Helen, Kokkola
Anna-Stiina, Tampere
Café Alex, kahvila ja lifestyle kauppa, Mänttä
Mirantik, Kangasala
Kukkia
My Country Home
Vintage Helmi
Putiikki Viljasalo, Janakkala
Kirstulan vanhapuoti, Hämeenlinna
Kahvila Nostalgia, sisustus, Tampere
LWM, live with me, Tampere
Onnen Luukku, Ylöjärvi
Amalias Hem, Korppoo
Tuias, Hyvinkää
Piantik, Hyvinkää
Pikku Wakka, Tampere
Pia Metsola
Desingbox
Ud Boutique, Paimio/Turku/Uusikaupunki
GREIGE
Friends forever 
- Siipan voi laittaa siksi aikaa lasten kanssa kiertelemään museokeskuksen kiinnostavia näyttelytiloja, kun mamma shoppaa! Vapriikista löytyy mm. jääkiekkomuseo, luonnontieteellinen, lelumuseo, kenkämuseo ym. kiinnostavaa.

Mäkin olen menossa la eli nappaa rohkeasti hihasta, jos oot messissä. Tapahtuman lisätiedot löydät täältä *klik*. Avoinna la 10-18, su 10-17. Museokeskus Vapriikki paikoitus- ym. tietoineen löytyy täältä *klik*


Tapahtuman kuvat viime vuodelta 2013.Nämä kuvat viime syyskuun 2013 peräkonttikirppikseltä Tampereen Keskustorilla.
 

Ja jos taas "romuromantiikka" on enemmän sun juttusi, niin sunnuntaina 4.5.2014 onkin sitten Tampereen Keskustorilla mahtava peräkonttikirppis 9-15! Sadat myyjät tuovat torille myyntiin kellareiden ja kaappien kätköistä mitä erikoisempia esineitä. Me emme ole tänä vuonna tapahtumassa mukana, sillä myyntipaikat arvotaan ja tällä kertaa emme olleet Onnettaren suosiossa. Mutta sunnuntaina siis suunta Tampereelle, sillä niin Vapriikki kuin Keskustorikin kuhisee tuolloin markkinakansaa! Tätä et halua taatusti missata :)

Toivotaan, että sää suosii. Tänään päivällä meillä satoi ensin rakeita ja sitten sankasti räntää! Ennenkuin lähdet liikenteeseen leuhkasti teepaidassa, niin Tampereen viikonlopun sää kannattaa tarkistaa vaikka tästä linkistä.

- Ihanaa sisustusviikonloppua!

5 kommenttia

 1. Ihanat tapahtumat! Harmi ettei nyt olla tulossa Tampereelle :( Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Monelta su on toi peräkonttikirppis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Juu kellonaika unohtui tekstistä, pitääpä lisätä. Peräkonttikirppis on tänä sunnuntaina klo 9-15. Myyjät pääsevät alueelle jo klo 7 eli kannattaa olla jo ennen ysiä rahapussin kanssa paikalla. Parhaat löydöt tekee nimittäin heti aamusta! :)

   Poista
 3. Oi, voisinpa olla mukana! Mutta työkiireet ei anna yhtään vapaata...
  Hauskaa ja nautinnollista viikonloppua Tampereelle!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★