Sisustus & lifestyle since 2009

Search

IHAN PIHALLA- Tänään ollaan oltu koko päivä ihan pihalla.  

Tai no, Ruotsi-Venäjä peliä käytiin välillä vähän vilkuilemassa telkusta, että kumpi saadaan huomenna MM-kultamitalipeliin vastustajaksi. 
Ulkolämpötila oli päivällä sama sisällä kuin ulkonakin: +28. Sain ensimmäiset kesäkukat istutettua, mies pesi terassit + kalusteet, ajoi nurmikon ja trimmasi puskien juuret. Leikkimökin ovi oli harmiksemme turvonnut talven aikana sen verran, ettei se auennut kuin puoliksi. En siis mahtunut pesuämpärini kanssa oviaukosta, vain Pikkusisko mahtui luikahtamaan sisään. Sen siivoaminen jäi tuonnemmaksi. 

Aivan kuin koivun siitepölymäärät olisivat pikkuhiljaa vähenemässä, ei ainakaan ahdista niin pahasti kuin vielä viikko sitten. Kesän ensimmäisellä raparperipiirakallakin herkuteltiin tänään. Nam. 

- Vuosi tässä kodissa on kulunut tosi nopsaan.

5 kommenttia

 1. Hyvä Suomi, huomenna jännitetään oikein todella. Pitää varata paketti nitroja mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskomaton ollut kyllä Leijonien taival! Ja huomenna vastustajana Venäjä, joka ei ole hävinnyt tässä turnauksessa yhtään matsia. Uuuh, jännää!!

   Poista
 2. Kaunista oli täälläkin eilen, mutta nyt näyttää siltä, että alkaa sataa...no, se tekee hyvää luonnolle...:)

  VastaaPoista
 3. Ihana kesämeininki kuvissa...Suomen suvi!!
  XX

  VastaaPoista
 4. Ihania kesäkuvia! <3 Kelit on kyllä olleet kuluneella viikolla aivan mahtavat, ja tänään on sitten senkin edestä ropsautellut vettä. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★