Sisustus & lifestyle since 2009

Search

RAKAS JOULUPUKKI

Mä ajattelin päästä tänä(kin) vuonna helpolla joululahjahankinnoissa ja käyttää hyväkseni nettikauppojen tarjontaa, esim. H&M, NetAnttila, Zalando, Adlibris ja hankkia lisäksi ehkä muutaman lahjakortin. Pari pakettia on myös jo tulossa valtameren takaa, sillä toimitusajaksi luvattiin 10-20 arkipäivää. 

Viime vuonna kokeilimme samaa ja se säästi kyllä hermoja - ei nimittäin tarvinnut jonottaa kuin yhdessä paikassa eli Postissa. Tosin ilahduttavaa on myös, ettei välttämättä tarvitse jonottaa missään, sillä monesta paikasta paketin saa ilman erillistä toimitusmaksua kotiovelle tai lähimpään pakettiautomaattiin.


  
7-vuotiaan Pikkusiskon lahjatoiveita ovat Littlest Pet Shop lelut, kynsilakat, värikynät, oma suklaarasia ja Crocs ballerinat.  Junior 11 v. toivoo jääkiekkomailaa ja uusia kiekkoluistimia, pleikkaripeliä ja pääsylippuja suosikkijoukkueensa matsiin. Isosisko pian 14 v. on hurahtanut anime- ja mangajuttuihin ja ilahtuisi varmasti japaninkielisestä pokkarista, sushi -tarvikkeista, meikeistä, kasvomaaleista ja merkkivaatteista.

Kuukauden päästä, siis 25.12. koko jouluhössötys on onneksi jo hyvällä mallilla (lue: ohi) ja kinkkua sulatellaan lenkillä ja lasten kanssa leikkien/ pelaten. 

- Mitä teillä toivotaan Joulupukilta? Onko ekat lahjat hankittu jo?

6 kommenttia

 1. Viimeinen ja ainoa lahjahankinta on postissa matkalla meille. Itse olen tehnyt lahjat. Tänä vuonna olen jo siis hommani hoitanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, sä olet ollut ahkera. Itsetehdyt lahjat ovat muutenkin ihan parhaita, sillä rakkaus on jo puoli lahjaa ♥

   Poista
 2. Lapset (17v ja 19v) toivovat lähinnä rahaa, lisänä itse(rakkaudella)kudotut villasukat. Pojan paketista löytyy myös uudet toppahanskat ja tyttären paketista hiukan kosmetiikkaa. Miehelle on ostettu konserttilippu ja viinisetti. Äidille punaisia Kastehelmi -tuikkukuppeja ja isälle hyvää brandyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahalahjat ja lahjakortit ovat aina varmoja. Villasukat samoin ;) Tosi kivoja lahjavinkkejä sulla Mape.

   Poista
 3. Ei muuten kannata luottaa niihin pakettiautomaatteihin, sillä jos (ja kun) ne ovat tupaten täynnä tavaraa odottamassa noutajaansa kuten viime jouluna, paketti saattaa seikkailla pitkään ties missä etsimässä jonkinlaista noutopistettä ja jännitys tiivistyy kohti joulua.

  Näin meille kävi viime jouluna kun oltiin ostettu kapselikahvinkeitin ja tilattu siihen netistä kapseleita ja toimitus pakettiautomaattiin. Meinasi jäädä kapselikahvit juomatta jouluna koska pakettiautomaatti oli täynnä. Muutaman päivän seikkailun jälkeen paketti päätyi postiin, josta saimme sitten noutaa sen perinteiseen tapaan jonottamalla. Happy end, mutta kyllä ketutti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Posti on kaiketi viimevuotisesta viisastuneena lätkäissyt 5 EURON pakettitarjouksen, joka on voimassa 8.12. asti ja koskee postikonttorista lähetettyjen max 10kg pakettien lisäksi S-L kokoisia smartpost paketteja. Eli fiksut lähettävät joulupakettinsa tänä vuonna 8.12. mennessä, jottei pakettiautomaatit toivon mukaan ruuhkaannu Joulun alla viime vuoden tapaan ;D

   Mukava kuulla, että teidän tarinalla oli onnellinen loppu ♥

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★