Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN


Tänään Tampereen Hämeenkatu täyttyi jouluparaatista. Oli torvensoittajia, metsäneläimiä, käveleviä lumiukkoja, Koiramäen hahmoja ja tietenkin itse Joulupukki.

Paraati lähti liikkeelle klo 14 Stockmannin pääovien edestä ja eteni Hämeenkadun sekä Kuninkaankadun kävelykadun kautta Puutarhakadulle ja lopulta Keskustorille. Muutama lämpöaste tuntui sangen kylmältä, mutta tunnelma keskustassa oli lämmin. Salaa toivoin, että sataisipa hiljalleen lunta..Keskustori oli täynnä ääriään myöten. Letunpaistajien herkulliset tuoksut sekoittuivat iloisen ihmislauman puheensorinaan eikä kukaan tuuppinut ja töninyt ketään väkijoukossa. Tähän aikaan ystävällisyys ja joulumieli löytyvät vielä kaikilta, toista on kuukauden päästä, kun Jouluun otetaan loppukiri: hittilelut loppuvat kaupoista, parkkipaikat ovat kiven alla, hiki virtaa, jonot tuskastuttaa ja kukkaron pohja häämöttää.Ikävät ajatukset kaikkosivat nopeasti, kun koitti kaikkien odottama hetki ja Keskustorin kuusen valot sytytettiin. Tämänvuotinen kuusi on saanut jo monenlaista arvostelua osakseen, vaikkei se ole ollut pystyssä kuin muutaman päivän. Hieno ilmestyshän tuo oli livenä ja rungon paksuudesta oli helppo päätellä, että monta talvea ja tuiskua se on jo nähnyt ennen päätymistään Tampereen Keskustorille kaikkien ihasteltavaksi.


Tampereen 2014 joulunajan tapahtumat ja menovinkit löydät  tästä linkistä.


11 kommenttia

 1. Miten musta tuntuu että jouluhössötys alkaa vuosi vuodelta aikasemmin :) Mukavaa viikonalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit jalat suustani ;) Tai sit me vaan aletaan tulla vanhoiksi!

   Mukavaa uutta viikkoa! ♥

   Poista
 2. Onpa upea paraati. Juuri ehdittiin kotiin Tampereelta, mutta onneksi näin tunnelmia sinun blogistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä seurasin paraatia "paraatipaikalta" - aivan tapahtuman keskipisteessä, mutta turvassa liikenteenjakajan luona :D

   Poista
 3. Mä olen samaa mieltä tosta että liian aikaisin alkaa hössöttäminen. Mulla tähän toki vaikuttaa se kun ei itse vietetä joulua. Tykkään kyllä muille askarrella kortteja ja pieniä lahjoja, mutta kaksi kuukautta joka kauppareissulla joululauluja on vaan liikaa. Mietin usein miten ne kaupan työntekijät kestää.
  Pukilla onkin kuvassa oikein kunnon menopeli alla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka vuosi jouluhössötys alkaa aikaisemmin.. Toisaalta meitä Jouluun hupsahtaneita perheenäitejä se ei niin haittaa ;D Ekat piparit ollaan jo leivottu, tortut samoin viime viikonloppuna, mutta muutoin koti on vielä niinsanotusti "vapaa joulusta". Vähän kyllä himottaisi viritellä valkoinen iso paperitähti jo olkkarin ikkunaan!

   Poista
  2. Niin, Joulupukki saapui Tampereella hienon Chevroletin kyydillä. Oli kaiketi joutunut jättämään porot Korvatunturille, kun ei täällä etelän immeisillä ole vielä lunta ;DD

   Poista
 4. Stockmannin ulkopuolella soi joulumusiikki, ihan vielä en sitä kaipaisi. Ensi viikolla on joulukadun avajaiset Helsingissä, me tosin olemme silloin Kööpenhaminassa. Ehkä siellä joulufiilismalkaa nousta tanskalaisessa hygge-tunnelmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin kaivelin jo esiin mun amerikkalaiset joululevyt :P

   Kuulostaa he niin ihanalta toi teidän Kööpenhaminan reissunne! Nauttikaa!

   Poista
 5. Jäi välistä tänä vuonna, heräilin vasta kun pukit jo liikkuivat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, sattuuhan sitä ;) Kivat iltamat teillä oli kuitenkin!

   Palataan hei siihen kahvitteluasiaan!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★