- Viikonloppuisin tykkäämme panostaa hieman normaalia enemmän ruuanlaittoon ja kiireettömään yhdessäoloon. Se tarkoittaa yleensä, että teemme ruokaa yhdessä.
Sillä välin kun mies grillasi meille tänään pihvit (ja muksuille maissia ja makkaraa), minä valmistin keittiössä alkuruuaksi paahdettua parsaa fetajuustokuorrutteella.
Tee näin:
Kuori halutessasi parsa kevyesti ja leikkaa kannasta noin 2 cm pois. Keitä sitten parsatankoja noin 5 min kiehuvassa vedessä ja kääri hieman jäähtyneinä ilmakuivattuun kinkkuun (esim. prosciutto). Voitele uunin kestävä astia ja asettele parsatangot lomittain astiaan. Murustele vielä päälle fetajuustoa ja paahda uunin grillivastuksen alla 225-250 asteessa noin 7-8 min.
- Loistava alkupala ja tilkka valkoviiniä kruunaa aterian.
Kuulostaapa hyvältä! Oikein mukavaa sunnuntaita sinne teille kaikille.
VastaaPoistaKiitos. Tein vielä jälkkäriksi mutakakkua 😘
PoistaKiitos hyvästä reseptistä, tätä täytyy ensi viikonloppuna heti kokeilla! Mukavaa viikonalkua :)
VastaaPoistaLoistavalta näytti teidänkin päivällispöytä!
PoistaIhanaa uutta viikkoa!
Onpa herkullisen näköistä!
VastaaPoistaTykkään parsasta kuin hullu puurosta!☺
Syön ihan raakanakin ja laitan salaattiin.
Oi kiitos Titti. Mäkin oon laittanut sitä pari kertaa salaattiin - tosin keitettynä :)
PoistaParsa on ihanaa, mutta sitä ei kannata missään tapauksessa keittää liikaa eikä runsaassa vedessä, muuten kaikki maut jää siihen keitinveteen. Näyttää todella herkulliselta!
VastaaPoistaHyvä vinkki! Kiitos. Tällä ohjeella tuli ihanan rapsakkaa parsaa ;D
PoistaNälkä!
VastaaPoistaIhania herkkuja! Täytyy kokeilla :)
VastaaPoista