PAAHDETTUA PARSAA FETAJUUSTOKUORRUTTEELLA


- Viikonloppuisin tykkäämme panostaa hieman normaalia enemmän ruuanlaittoon ja kiireettömään yhdessäoloon. Se tarkoittaa yleensä, että teemme ruokaa yhdessä. 

Sillä välin kun mies grillasi meille tänään pihvit (ja muksuille maissia ja makkaraa), minä valmistin keittiössä alkuruuaksi paahdettua parsaa fetajuustokuorrutteella.




Tee näin:

Kuori halutessasi parsa kevyesti ja leikkaa kannasta noin 2 cm pois. Keitä sitten parsatankoja noin 5 min kiehuvassa vedessä ja kääri hieman jäähtyneinä ilmakuivattuun kinkkuun (esim. prosciutto). Voitele uunin kestävä astia ja asettele parsatangot lomittain astiaan. Murustele vielä päälle fetajuustoa ja paahda uunin grillivastuksen alla 225-250 asteessa noin 7-8 min.

- Loistava alkupala ja tilkka valkoviiniä kruunaa aterian.


10 kommenttia

  1. Kuulostaapa hyvältä! Oikein mukavaa sunnuntaita sinne teille kaikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tein vielä jälkkäriksi mutakakkua 😘

      Poista
  2. Kiitos hyvästä reseptistä, tätä täytyy ensi viikonloppuna heti kokeilla! Mukavaa viikonalkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavalta näytti teidänkin päivällispöytä!

      Ihanaa uutta viikkoa!

      Poista
  3. Onpa herkullisen näköistä!
    Tykkään parsasta kuin hullu puurosta!☺
    Syön ihan raakanakin ja laitan salaattiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Titti. Mäkin oon laittanut sitä pari kertaa salaattiin - tosin keitettynä :)

      Poista
  4. Parsa on ihanaa, mutta sitä ei kannata missään tapauksessa keittää liikaa eikä runsaassa vedessä, muuten kaikki maut jää siihen keitinveteen. Näyttää todella herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki! Kiitos. Tällä ohjeella tuli ihanan rapsakkaa parsaa ;D

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin.