INSTAGRAM

ASUNTOMESSUT 2016: OMA SUOSIKKINI


- Asuntomessut päättyivät tänään. Myös asuntomessut postaussarja on tullut päätökseensä eli on aika esitellä oma suosikkini Seinäjoen messutaloista!

Vaikka itse olenkin valkoisen sisustamisen ystävä, minua yllättäen puhutteli kodikkaat mustalla maustetut sisustukset. Pidin myös siitä, kuinka monessa messutalossa perinteinen pohjalainen tyyli oli tuotu nykypäivään, joten ei liene yllätys, että kokonaisuutena paras asuntomessutalo 2016 on  mielestäni kohde nro. 24 eli Helena Karihtalan sisustama Kannustalo Pohjanmaa!


- Kodikasta, konstailematonta, tyylikästä, varmaa. Ratkaisuja, jotka toimisivat niin meillä kuin muuallakin.


- Tykkäsin myös mustista "kattoparruista", samoin mustista laatoista keittiössä ja kylppärissä.
Käytännöllisyyden ihmisenä hieman mietin mustien sisäovien, listojen jne puhtaanapidettävyyttä, sillä pöly ja sormenjäljet ym näkyy niissä varmasti. Meillä valkoinen koti sallii elämisen, sillä sohvissa on pestävät irtopäälliset ja muksut tietävät, että välipalat ym. syödään keittiössä.

- Samaan tapaan tämä Kannustalon messutalo näyttää juurikin siltä, että siellä asutaan ja eletään eli se on kaikkea muuta kuin tylsä "kuvastokoti".Saanko esitellä loistavan tiimin Pohjanmaa messutalon takana? Vasemmalta lukien Kannustalon toimitusjohtaja Mika Uusimäki, vieressä sisustussuunnittelija Helena Karihtala, hortonomi-maisemasuunnittelija Henri Nieminen sekä oikealla arkkitehti Kati Rasku.

- Todella kodikas ja onnistunut toteutus! Hienoa Helena ja hienoa Kannustalo!  


Povaan Pohjanmaa-mallistolle menestystä, sillä tämä talo näyttää taatusti upealta myös valkoisena, harmaana ja rohkeasti mustana! Messutalon pohjapiirrokseen voit tutustua Kannustalon nettisivuilla, mistä löytyy myös 360-virtuaaliesittely tästä suosikkikohteesta.


Asuntomessut Seinäjoella 8.7.-7.8.2016

Ei kommentteja

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.