INSTAGRAM

HARMAA HURMAA SYKSYN SISUSTUKSESSA


- Hurmaava harmaa on täällä taas!

Sisustustalo Zoom Design Vääksyssä on houkutellut koko kesän käymään ja lupasinkin Natalialle, että tullaan, kun saadaan talo maalattua. No eihän se homma oo vielä lähelläkään valmista, sillä kaikki hankalat paikat on vielä jäljellä. Mutta asianhan voi naisen logiikalla kääntää toisinpäin eli jos viikonloppuna ei voi sateen takia maalata, niin shoppaillahan aina voi. Eli auton keula kohti Zoomia!
- Ja kyllä kannatti huristella, sillä sisustustalon tunnelma ei petä koskaan! Tää on niin mun unelmakauppa!

Lexington syksy 2016 oli jo hienosti edustettuna. Värikkään kesämalliston jälkeen tutut ja turvalliset harmaat eivät tunnu lainkaan ankeilta vaan lämpimän kotoisilta. Ja sopivat niin hienosti syyskotiin!- Beck Söndergaardin huivitaivas! Myös TineK Home ja Nicolas Vahé mallistot täydentyvät ensi viikolla, kun syksyn kuormat saapuvat.

Mä ostin pari Lexingtonin kynnysmattoa uuteen kotiin ja ton "Life is good" liitutaulun, samoin kynttilä- ja tuikkuvarastot on nyt täydennetty, sillä Zoomin kesäoutlet oli avoinna tänään viimeistä päivää. Meillä on myös ollut piiiiiitkään kaksi ihana seinävalaisinta varattuina ja ne pääsivät nyt vihdoin mukaan, sillä niiden paikka on sitten uudessa kodissa.
Zoom Design löytyy myös facebookista ja instagramista.

10 kommenttia

 1. Ihana putiikki! Tuolla ois vaikka mitä ostettavaa 😄 Tsemppiä maalausurakkaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Zoom Design on ollut jo vuosia mun lempparini ♥

   Poista
 2. Ompas hurmaava sisustusliike ja ihania uutuuksia. Syksy saa tuon sisustuskipinän taas ihan toisella tavalla syttymään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Musta on ihanaa, kun voi taas poltella kynttilöitä iltaisin..

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 3. Koskahan sitä saisi aikaiseksi käydä tuolla...? Kynnysmattoa olisin minäkin vailla.

  En muuten pääse tähän sun uuteen blogipohjaan kommentoimaan, jos postauksessa ei ole vielä kommentteja. Tai en ainakaan puhelimell pääse... Jossain toisessakin blogissa on sama ongelma 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, oot eka jolta kuulen, että on vaikea kommentoida.. Löytyykö muita?

   Mä ostin parikin kynnysmattoa, kun löysin mieluiset! Zoom Design on ihana sisustuskauppa eikä se Vääksy nyt ihan hirveästi poikkea reitiltä, jos esim reissaa Lahden suunnalla.

   Mukavaa syysviikkoa ja tsempit koulun alkuun!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on! Tykkään kans ihan kympillä! Ja omistajapariskunta Natalia & Tomppa ovat tosi sydämellisiä ♥

   Poista
 5. Vaikuttaa ihanalta putiikilta, pitänee joskus vierailla :) Nyt olisi syksyn aikana vaikka minkälaista sisustusjuttua edessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn tullen elämä siirtyy takaisin sisätiloihin ja on mukava, kun voi taas sisustella ja tunnelmoida. Ja Zoomiin kannattaa kyllä ajella, sillä ihanien tuotteiden lisäksi siellä on aina lämmin vastaanotto.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★ Anonyyminä ei valitettavasti voi kommentoida ollenkaan.