Sisustus & lifestyle since 2009

Search

27. RAKSAVIIKON KUULUMISET


- Töiden jälkeen ollaan taas oltu kaikki illat raksalla. Mutta nämä alkavat olla niitä mukavia hetkiä, kun hommat etenee ja valmista alkaa tulla pikkuhiljaa :)

INARIA säilytyskalusteet saapuivat viime viikolla ja asennusmies tuli maanantaina laittamaan ne paikoilleen. Tehdään taloa pääosin tässä vaiheessa enää itse, ja meinataan keittiökin koota omin voimin, mutta säilytyskalusteet sentään hankimme asennettuina. Myös eteisen lautaseinä näkyy tässä ekassa kuvassa. Lautaseinää vasten tulee myöhemmin portaat yläkertaan.

Muutama haaste oli selätettävä ennenkuin liukuovikaappien asennus voitiin aloittaa ja niitä ratkottiin viikonloppuna. Ensimmäinen oli se, että kattopaneelit piti kiinnittää kattoon, sillä kaappiasennuksen jälkeen niitä ei mahdu enää naulaamaan. Meillä meni se homma miehen kanssa viikonloppuna pikkutunneille asti, joten jouduttiin eteisessä sitten vähän fuskaamaan ja paneloimaan vaan kaapin syvyyden verran. Myös betonilattiaan piti sutia primeri ja yläkerran kipsivalulattian ja kaappien sokkelin väliin laittaa parketin/ laminaatin alusmuovi.  Veljestäni oli meille sunnuntaina iso apu, sillä neljän makkarin säilytyskalusteet piti nostaa yläkertaan! Haasteelliseksi homman teki se, että meillä ei ole vielä portaita ja kaikki piti nostaa tikkaita pitkin (Lappiportaan asennusmies kävi tällä viikolla mittakäynnillä, mutta toimitus on vasta ensi kuussa). Vain eteisen liukuovikaappi tuli alakertaan.Tytöillä on yläkerrassa yhteinen iso vaatehuone ja se piti tiettykin ennen kaappien asennusta tapetoida + katto paneloida. Molemmilla tytöillä on siellä oma kaappirivistönsä. Isoveli sai huoneeseensa peiliovelliset kaapit. Myös hänen huoneensa seinät ja sisäkatto piti laittaa valmiiksi ennen kaappien asennusta, joten paukutettiin koko viikonloppu paneelia kattoon.


- Meidän makkariin tulee pitkään haaveilemani walk-in vaatehuone, josta oma postaus vähän tuonnempana. Seuraavassa sneak peek, miltä siellä näyttää jo. ♥2 kommenttia

 1. Kovasti voimia ja tsemppiä. Kuulostaa juurikin sellaiselta mistä me ei oltaisi selvitty ikinä omin voimin. Peukut teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Me taas tykätään, kun joutuu venymään äärisuorituksiin! Kärsi ja nauti ;DD

   Ihanaa sunnuntaita!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★