Sisustus & lifestyle since 2009

Search

LEXINGTON TAPETTIKIRJA LAINASSA


- Otin taas lainaan tämän Lexingtonin ihanan tapettikirjan, sillä nyt alkaa olla aika valita master bedroomin tapetti! 

Lexingtonilta ilmestyi viime syksynä sopivasti tapettikirja täynnä ihanuuksia ja olen ollut siitä lähtien K-Rauta Rauta-Otrassa Tampereella sen vakihiplaaja. Kirjassa on paljon ihania kuviotapetteja ja pari hyvää raitakuosia. Lisäksi sieltä löytyy fototapettina parikin versiota Amerikan itärannikon vanhasta kartasta.


Haluaisin meidän makkarin tapetin olevan pystyraitaa ja sopivan jo olemassa olevaan sängynpäätyyn, joka on aika harmaanbeige, sekä mätsäävän myös tähän ihanaan TineK päiväpeittoon. Lexingtonin kirjassa on ihania vaihtoehtoja, mutta en halua huoneesta tulevan liian beige ja "tunkkainen", sillä sinne tulee myös Inarian vaalean puunväriset kaapit.

Tapettisävyt näyttävät nykyisen vuokra-asuntomme makkarissa kaikki aika beigeiltä ja siksi vähän tunkkaisilta, mutta raksalla on isot ikkunat ja makuuhuone 2. kerroksessa, minkä vuoksi sama tapettikirja näyttää siellä heti paljon paremmalta! 

- Hyviä vaihtoehtoja Lexingtonin kirjasta löytyy kaksi eli Dan 1973 ja 1974.


Vaihtoehto 1.  Lexington Dan 1974
Vaihtoehto 2.  Lexington Dan 1973Huomaatteko eron kotona otetun ja raksalla otetun kuvan välillä? Ykkönen on aika hyvä molemmissa, mutta kotona kellertävä näyttää raksalla raikkaalta (nro 2.) ja on sen vuoksi mukana äänestyksessä. Eilisen päivän raksalla tuskailin raksalla noita kahta ja nyt ajattelin kysyä teiltä viisaammilta neuvoa eli valitsenko vaihtoehdon 1 vai 2? Vai haenko lainaan lisää tapettikirjoja? 

Eikä haittaisi jos tapetin raita olisi vaikka aavistuksen leveämpi ja mietin olisko esim. Esta, Esprit tai joku muu malli sopivampi.. Vinkkaa, jos sulla on raitaa! 

- Mä lähden nyt takas tuskailemaan. Happy Sunday!
Lexington tapettikirjaa voi lainata Tampereella K-Rauta Rauta-Otra Nekalasta


12 kommenttia

 1. Onpas ihania tapetteja! Toivottavasti saan jostain käsiini noita malleja, olis tarvetta yhden sisustusprojektin tiimoilta. Raita on niin klassikko, molemmat sävyt näyttävät sopivan loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nää on kyllä ihania! Tummemmassa beigessä vaalea raita on aika keltainen, vaaleammassa beigessä valkoisempi, mutta beige raita sitten taas aika hento. Täytyy vielä miettiä asiaa..

   Lexingtonin tapettikirjoja löytyy hyvinvarustetuista tapetti- ja rautakaupoista. Tampereella ainakin Rauta-Otra Nekalassa.

   Poista
 2. Numero 2 näyttää minusta raikkaammalta uudessa asunnossa. Lisäksi sen raidat eivät pomppaa niin voimakkaasti silmille, vaan sulautuu paremmin ympäristöön. Aiotko tapetoida kaikki seinät vai tehdä tapetilla tehosteseinän? Jos aiot tehdä tehosteseinän ja muut seinät on maalattuja esim. valkoisella, niin siihenkin istuu mielestäni paremmin tuo numero 2. :)
  Tsemppiä raksahommiin! Mekin muutettiin juuri uuteen asuntoon, juuri valmistuneeseen. Oli kiva sisustaa uutta asuntoa! :) Nyt on käynnissä se "ei niin kiva" -vaihe eli tavaroiden paikoilleen laitto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tapetoidaan ainoastaan sängynpäätyseinä, muut maalataan vaaleaksi.

   Eikös "rymsteeraaminen" oo muuttamisen paras puoli eli kun saa kokeilla, miten omat huonekalut asettuisivat parhaiten paikoilleen. Tsemppiä & onnea teille uuteen kotiin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Nro 1. oli kans mun suosikki kotona, mutta kun vein tapettikirjan raksalle, niin tossa 2. vaihtoehdossa sävyt olikin yllättävän hyvät. Ykkösessä mua harmittaa ainoastaan vaaleamman raidan keltaisuus... kakkosessa se olisi puhtaamman valkoinen, mutta beige on sitten aika vaalea. Kääks. Joudun palauttaan tapettikirjan huomenna ja ottaan sen varmaan vielä kerran lainaan sitten, kun lattiakin on laitettu.

   Kivaa iltaa!

   Poista
 4. Numero 2 ehdottomasti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hain nyt kumminkin pari uutta tapettikirjaa taas lainaan..

   Poista
 5. Ihana seurata teidän raksan etenemistä! :) Äkkiseltään oma silmä tykkää enemmän tuosta ekasta vaihtoehdosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ykkösessä on hyvä beige, mutta valkoinen on oikeesti aika keltainen.. Haluan raikkaan raitatapetin!

   Poista
 6. Molemmat sopii, mutta 2 on mun mielestä kiva ja raikas. Ykkösestä tulee kyllä lämpöä. Lattiakin ratkaisee. Kyllä sä löydät sen oikean! Valo määrittää kyllä tapetteja, maaleja ja kankaita -ota tästäkin nyt selvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkonen on mustakin nyt viikon veivaamisen jälkeen näistä kahdesta parempi. Mutta etsintä jatkuu eli en ole tehnyt tilausta vielä.. Lattiaan tulee leveää lankkua ja tapetin on sovittava olemassaolevaan sängynpäätyyn ;) Haastetta tuo 5 ikkunaa ja olemassaolevat kalusteet, päiväpeitto, tyynyt ja valaisimet.

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★