Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Itkeä vai nauraa?


Olisittepa nähneet ilmeeni tänään sunnuntai-aamuna, kun meinasin kipaista flanellihousuissani postilaatikolle... Ällistykseltäni tajusin sentään kääntyä terassilta takaisin hakemaan kameran: lunta! A lots of lunta!! Lapsia nauratti kuin olisivat tehneet itse tämän jekun äidille. Vanha kansa tapasi sanoa, että uusi lumi on vanhan surma. Eli ei tämä kauaa maassa pysy, vaikka lisää pyryttää. Kevät olikin edennyt viikossa jättiharppauksin, mutta nyt mentiin kyllä pari reipasta loikkaa taaksepäin. Mies huhuili sängyn pohjalta, että herättäkää hänet vasta sitten, kun pääsee leikkaamaan nurtsia :) Ei kuulemma enää huvittaisi yhdetkään lumityöt.

4 kommenttia

 1. Voi ei! itku olisi jo täällä päässyt! talvi oli muutenkin jo niin pitkä! Toivottavasti pian sulaa pois lumet sieltäkin =)

  VastaaPoista
 2. Harmi!
  Varmasti kuvittelit heraavasi kevaiseen aamuun ja sitten lunta!Ei varmasti enaa haluais yhtaan...

  VastaaPoista
 3. Kylläpä on satanutkin lunta! Joka ikinen vuosi tulee takapakkia, vaikka sitä ei koskaan usko tulevan. Odottaa vaan kesää niin kovasti. Toivottavasti pääsette lumistanne eroon pian.

  Mukavaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
 4. Hih hih. En voi kun hihittää :D On tää niin koomista! Just sain lasten toppavaatteekin viikolla pestyä ja pakattiin ne laatikoihin odottaan seuraavaa talvea..

  Mutta lapset on innoissaan eli kaikki on hyvin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★