Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Sydämelliset kiitokset

...postisetä toi nimittäin tänään tällaiset ihanaiset sydämet, jotka olin yllätyksekseni voittanut blogiarvonnassa täällä. Kiitos Virpi. Sydämet olivat sattumoisin aivan minun väriseni - ja tuo pienempi ruudullinen on aivan syötävän suloinen - se on nimittäin jääkaappimagneetti! Ja itseoikeutetusti pääsi tietenkin heti komeilemaan jääkaapin oveen, jossa meillä pidetään lukujärjestykset, muistilaput ym. kirjava sekamelska. 

Paljon onkin muistettavaa nyt, kun lapsilla on perjantaina Wappuaaton kunniaksi naamiaiset koulussa ja eskarissa. Yksi aikoo kuulemma olla pelle, yksi pingviini ja pieninkin tahtoo pukeutua, vaikkei vielä kouluun menekään. Ja munkkeja täytyy tottakai paistaa! Eihän Wappu ole mitään ilman munkinpaistokäryä ;)

Kerrankin paistoi aurinko, niinpä ahkeroitiin miehen kanssa ja haravoitiin tänään koko piha. Pikkusiskolle oli hieman vaikea keksiä tekemistä, kun ei jaksanut kauaa punaisella pikkuharavallaan haravoida. Nimittäin aina kun aikuisen silmä vältti, niin johan oli levittelemässä vasta haravoituja kasoja... Laitoin terassipehmusteet paikoilleen mehuhetkeä varten.  

Valkoiset orvokit on oikeita, mutta uskoisitko, että kuvassa tarjottimen päällä oleva valkoinen ruusubegonia on vain silkkikukka? Meidän paahteisella terassilla kukat nääntyvät hetkessä, jollei niitä kastele päivittäin.


4 kommenttia

 1. Onnea voitosta! Hieno palkinto.
  Terassinne on tosi kaunis. Olet hienosti sisustanut sitä. Ei uskoisi ruusubegoniaa silkkikukaksi.
  Toivottavasti olet saanut ne kissat pysymään poissa terassiltanne.

  Iloista vappua koko perheelle!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Terassilasitus taitaa olla ainoa keino pitää kissat poissa.. Hmm, maksaiskohan naapuri niistä puolet?!

  Riehakasta Wappua kaikille!

  VastaaPoista
 3. ..kun on siis naapurin kissa osallisena niin eikö olisi reilua puolittaa kulut ;)

  VastaaPoista
 4. Dear Sally,
  Thank you so much for your comment on my blog.

  I am so glad to have visited your lovely blog now and really like your style. Those cushions on the patio furniture are fabulous and the whole space has got such a welcoming feel. As you have seen on my blog, I am slightly split between styles, but I love the New England theme mixed with a bit of country, and I think your home has got a lovely feel to it.

  I tried translating your blog with google, and although some parts came out completely confusing and rather amusing, I did manage to understand most of it. It was so nice to read the 100 things about you. Most of the time we know very little about the people behind the blogs, and it was very nice to get a personality connected to your name! I am not sure I am ready to take on the challenge yet, I might just let things dribble out as I go along..;-)

  It is lovely to "meet" you and I will pop in soon again.

  Varma hälsningar, Helena, The Swenglish Home
  Ps. Can I guess by your last line to me that you speak Swedish too?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★