Nyt, kun kevät tekee tuloaan ja oma ruokaremppa ja kaappien tyhjennys on päässyt alkuvuoden takkuilujen jälkeen kunnolla vauhtiin, tekee kieltämättä mieli palkita omaa ahkeruutta hankkimalla tilalle jotain uutta! Kukkaro hieman kevenee, mutta tekee niin mieli uusia vaatteita ja uutta keväistä ihanaa kotiin.
Pentikin verkkokaupasta saa vielä tämän helmikuun loppuun mennessä tehdyistä tilauksista -20% alen. Alennuskoodi on PEN40V. Verkkokauppaan pääset tästä.
Kuvat Pentikiltä. |
Myös Stockmann muistaa kanta-asiakkaitaan kuukausittain vaihtuvien tarjoustuotteiden lisäksi antamalla helmikuun loppuun saakka kodin ja muodin normaalihintaisista tuotteista -20% alen. Edun saa vain verkkokaupasta omalla kanta-asiakkasnumerolla. Alennuskoodi on ST20TRJS. Verkkokaupan valikoimiin pääset tutustumaan tästä.
Kuvat Stockmann. |
Näissä kuvakollaaseissa on "minun näköisiäni" ihanuuksia. Turkoosi on totisesti hurmannut minut tänä keväänä! Talomme on myynnissä ja ensi sunnuntaina on ensimmäinen näyttö. Jännittää. Toivottavasti tilaamani ihanuudet ehtivät saapua ajoissa ja saadaan puettua kotikin kevääseen ;)
Aurinkoa päivääsi!
Tämä hedelmä ja vihannesasia on minua ainiaan askarruttanut. Kieltämättä suomalaiset tomaattien ja kurkkujen maku on erinomainen. Mutta olen myös Espanjassa, Kreikassa jne. (ja tietty täällä) maistanut erinomaisia kunkin maan kotimaisia vihanneksia ja hedelmiä. Pohdinnoissani olen tullut siihen tulokseen, että pitkä kuljetusmatka jotenkin vaikuttaa makuun ja koostumukseen. Ja jotkut tuotteet kai laitetaan lähes raakoina matkaan ja ne kypsyvät joko matkan aikana tai sitten tukkujen varastoissa. Osaisiko joku kertoa? Olenko ihan väärässä?
VastaaPoistaItse yritän suosia kauden kasviksia + kotimaista, paikallista ja lähiruokaa :) Olen samaa mieltä kanssasi, Johanna. Pitkä kuljetusmatka + torjunta-aineiden jäämät varmasti vaikuttavat ulkomaisten hedelmien ja vihannesten laatuun. Jo ajatus tuoreesta appelsiinista suoraan puusta poimittuna saa veden herahtamaan kielelle.. Mutta minkäs teet, kun ulkolaiset värikkäät paprikat maistuvat talvella, samoin kuin viinirypäleet, tompsut ja luumut ym.
VastaaPoistaTurkoosi on kieltämättä raikas väri kevääseen :=)
VastaaPoistaIhania kuvia Sally! Ja kiitos alennuskoodeista, täytyykin käydä piipahtamassa tuolla Pentikillä :)Mua ärsyttää myös suunnattomasti tällä hetkellä tuo kauppojen vihannesvalikoima; kurkut on kitkeriä ja tomaatit joko kovia tai sitten lötsähtäneitä. Eikä edes maistu millekkään. Kivaa päivänjatkoa, palataan :)
VastaaPoista