Sisustus & lifestyle since 2009

Search

DIY: Vaippakakku

"Onnea ja iloa, kolme ja puoli kiloa." Eilen ihastelimme sisareni perheeseen syntynyttä poikavauvaa. Tätin kulta valloitti sydämet hurmurin elkein. Miten pieni ja suloinen. Ihana pakkaus ♥. Vaikka itsellä on neljä lasta, niin nopsaan sitä unohtaa, miten pieniä ne ovat ekoina viikkoinaan. Vauvaperheeseen veimme tuliaisina mm. tämän vaippakakun. Se syntyi noin puolessa tunnissa eikä tarvittu edes uunia!Enpä ollut itse aiemmin tällaista "leiponutkaan", mutta mainiosti sujui ensikertalaiselta. Ja vastaanotto oli kaiken näpräämisen arvoinen -- olisittepa nähneet tuoreitten vanhempien ilmeet! Kuvasin työvaiheet, joten ohjeet on vapaasti kopioitavissa tästä:

Ihanaa ulkoilusunnuntaita!


6 kommenttia

 1. Wau, mikä hieno idea - varmasti tykätty. Voi, niin kaihoisasti katselen, itselläni kun ei ole ollut onnea lapsensaannin kanssa ja nyt se taitaa olla jo mahdotonta. Onneksi minullakin siskonlapset ovat ilonani. Kivaa luettavaa blogissasi, mukavaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
 2. ihana idea!
  tänään sukuun tuli lisäys,joten taidanpa käyttää kakkuasi lahjana:)kiitos:)

  VastaaPoista
 3. Oi vau, tämäpä se tarpeellinen kakku varmasti on :)

  VastaaPoista
 4. Wautsi Sally, aivan mielettömön hieno kakku. En olekaan aiemmin tuollaiseen törmännyt. Meillä on kunnia päästä miehen serkun lapsen kummiksi ja nyt tiedän mitä viemme kummilusikan lisäksi. Kiitos <3 Ihanaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 5. Oi upea idea!Täytyypä kokeilla, on jo muutamia vauvoja tässä lähiaikoina syntynyt ja idea siitä mitä heille hankkisi taisi juuri ratketa!Blogisi innokkaana lukijana toivotan sinut myös minun blogiini lukijaksi!

  VastaaPoista
 6. Ihana kakku ja varmasti mieluinen lahja :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★