Sisustus & lifestyle since 2009

Search

# Itsetehtyä

Siihen tarvitaan munia, sokeria, kermaa ja philadelphiaa, ripaus vaniljaa ja potkuksi puolen sitruunan mehu. Joko arvaat?


Amerikkalainen juustokakku
päällä vadelmamelbaa (ohjeet löytyy täältä ;)

-Sally-



sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

7 kommenttia

  1. Miks sun tuollasia pitää näyttää, kun täällä yritetään taas saada itseä kesäkuntoon;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kait herkullinen kuva sentään lihota? ;) Vaikka kummasti se suklaakin kertyy vyötärölle vaikka vain palan napsii silloin tällöin..

      Poista
  2. Kiitti Sally, kun niin ahkerasti postailet kuukauden haasteesta. Nää kahvihetket sujuu oikein leppoisasti lukiessa... ja vielä kun olis jotain noin herkullista suuhunpantavaakin! Ei tosin kauheesti helpottais loppuraskauden turvotusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kuule itsekin innostuu näistä aiheista, mitä sisustuskuvahaasteessa on ;) Mukava, että fiilis välittyy ruudun sillekin puolelle. Mukavaa loppuodotusta! Onko kevät- vai kesävauva?

      Poista
  3. Oi ei, nyt tekis mieli herkutella!
    Kiva kuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Aina on hyvä syy pienelle herkuttelulle ;)

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★