Sisustus & lifestyle since 2009

Search

# Keittiötarvike


Mustavalkoisella linjalla jatketaan ;) Mulla on nimittäin haaveissa valkoinen keittiö mustalla kivitasolla, jonne sopisi täydellisesti musta + valkoinen pippurimylly. Tällaiset kiiltävät ovat hakusessa ja niin pitkät kuin vaan ylä- ja alakaapistojen väliin mahtuu! En tosin ole vielä missään tähän mennessä bongannut sellaisia, mutta Kodin Ykkönen pääsee näillä kuvan Peugeot Paris myllyillä kiiltoasteensa vuoksi varsin lähellä sitä mitä etsin (vaikka ovatkin muuten liian pienet):# keittiötarvike: pippurimyllyTämä viehättävä pari pitää myöskin esitellä, Koziol Spici suola- ja pippurisirotin:


Onko sulla jokin keittiötavara, joka on ihan must?

-Sally-Kuvat lainattu Kodin1.com

sisustuskuvahaaste: lempiväri viimeisin sisustushankinta rakkain esine sesonki kylpyhuone kukka mustavalkoista keittiötarvike valaisin yllätyksellistä bloggauspaikkani yöpöytäni jotain mitä en haluaisi näyttää ulkoa sisälle lastenhuone vanhin esine tyynyt itsetehtyä kaapin sisältö makuuhuone tuunaus minun tyylini olohuone keskeneräistä keittiö taulu kattaus kaunein kohta kodissa

1 kommentti

  1. Pakko kommentoida, että itsekin haaveilen keittiöstä mustalla kivitasolla ja täysin valkoisilla kaapeilla! Olisi se niiiin ihana :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★