Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Syysterveiset 2012 Tukholmasta

 

Kotona jälleen :) Syys-moodiin päästiin viikonloppuisella Tukholman reissulla. Bonuspisteitä olisi mennyt vanhaksi vuodenvaihteessa, joten pyörähdettiin lasten kanssa laivareissu naapurimaassamme Ruotsissa. Ihan kiva ilmakin oli lopulta, vaikka pilvet olivat paikoin kovin tummanpuhuvia ja laivakin keikkui iloisesti aalloilla. Meillä on miehen kanssa synttärit lähekkäin näin syksyllä, joten liikkeellä oltiin myös niissä merkeissä ;) Tukholman reissujemme rituaaliksi on vaivihkaa muodostunut vaihtaa synttärisuudelmat "palatsin parvekkeella" Kuninkaanlinnan pihalla. Vanhakaupunki kierrettiin pikaisesti, sillä päivä hurahti Skansenilla ja siellä olikin monenmoista nähtävää: 
Keskusta-alue oli ihan tukossa ja turvajärjestelyt melkoiset, sillä Sergels Torgetilla oli meneillään jokin Israelilaisten manifestin julistus (jonka vuoksi kyllä komeita poliiseja ja ratsupoliiseja näimme kymmenittäin). Kesäkuinen Tanskan reissu on itsellä vielä tuoreena mielessä ja Ruotsi tuntuikin minusta tällä kertaa hieman laimealta. Ehkäpä on tullut aika muuttaa syksyisiä traditioitamme..
 
-Sally-

  

4 kommenttia

 1. Hauska kollaasi! Tukholma on kyllä niin ihana ja täytyy myöntää, että Köpiksessä en ole käynyt kuin lentokentällä. Asia onneksi korjantuu tänä syksynä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Kööpenhamina vie toivottavasti sunkin sydämen.. Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Varmasti ollut mukava reissu kun omaa prinssiään pääsee noin hienossa ympäristössä pussailemaan :D

  VastaaPoista
 4. SynttäriOnnittelut!

  Oispa ollut kivaa päästä kanssa päiväksi Tukholmaan, minä tykkään kaupungista, vaikka onhan se Tanskakin ihan kiva :)
  Kuun vaihteessa tosin pääsen piipahtamaan siellä ja vähän etäämmälläkin...FF-sisustusreissu, mutta se on sitten sitä "tehokasta shoppailua" ;))

  Skansen on hieno paikka, sieltä löytää aina jotain ihanaa katseltavaa ja ideoita, vaikka kävisi useamminkin. Ja siis, laivan leikkipaikassa täytyykin alkaa käymään ;)

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★