Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Bed & Breakfast

Meidän keittiöstä on sujuva käynti olohuoneeseen. Tähtimatot ovat lattiassa ympäri vuoden, mutta erityisesti nyt ne sopivat vuodenaikaan mainiosti. Pitkään aikaan en ole hankkinut mitään uutta kotiin, mutta eilen piipahdettiin Villa Harmonien outlet myymälän avajaisissa Tampereella ja sieltä tarttui mukaan tämä viehättävä Bed & Breakfast lintukoto. Mä niin rakastan näitä sisustuslinnunpönttöjä! Toi jyrkkä katto on niin kodikas ja pyöreä kulkuaukko saa miltei toivomaan, että voisinpa muuttua pieneksi ja pujahtaa siitä sisään ;)
 

Ulkona sataa parhaillaan räntää taivaan täydeltä! Huoh. Onneksi saa olla sisällä ja villasukat jalassa eikä tarvitse lähteä minnekään. Lasten tuntuu olevan vaikea ymmärtää, miksi ilma on sakeana räntää, mutta maahan ei jää juuri mitään.. Kyllä sitä lunta, kullat pienet, pian riittää kyllästymiseen asti! Grilli onneksi saatiin viikonloppuna siirrettyä talvisäilöön. Nyt letun paistoon. Meillä on tänään lättypäivä!
 
-Sally-
 
 

13 kommenttia

 1. Ihanan kotoisa lintukoto <3 Tuonne kun pääsis vällyjen alle nukkumaan pikkutirsat :) Olo olisi varmasti suojaisa, kun olis seinät niin lähellä!

  Meilläkin tuli räntää ja olin jo ihan innoissani, kun se jäi vähäksi aikaa maahan. Mutta eipä ole maa valkoisena enää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä jäi pari senttiä maahankin. Ja heti on kauniin valoisaa.

   Poista
 2. Kaunis lintukoto ja muutenkin teillä on niin kaunista. Ripaus Jouluakin tuntuu olevan jo sisustuksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti AnniK. Pikkulintujen hyvinvointi kolahtaa muhun talviaikaan. Varpunen Jouluaamuna on myös kaunein joululaulu, jonka tiedän. Nyt mä sain oman lintukodon keittiöön. Ja se näyttää siltä kuin se olis aina ollut siinä :)

   Poista
 3. Ihana lintumökki! Bed&breakfast lyheni kesälomareissulla bb-taloksi, vaikka sitä ei meidän perheestä kukaan katsokaan telkasta... Kauniita kuvia sinulla jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vai bb-talo!? Hihhii, sainpas hyvät naurut.

   Poista
 4. *HUOKAUS* kuinka kaunista <3 Ihana linnunpönttö ;) Ilmat on kyllä ollu ällöjä, meillähän tuota välimatkaa ei paljoa ole, tulispa jo lunta <3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Minna. Toivon niin, että saataisiin valkoinen Joulu!

   Poista
 5. Hai Sally!

  Teillä on ihanat matot olohuoneessa. Mistä sellaisia voi hankkia ja ovatko kovin hintavia?

  T. 3 lapsen äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou! Lämmin kiitos kommentistasi. Sohvien välissä oleva matto on Ikean Tårnby, koko 180 x 250 cm ja hinta 99 eur. Ihanan pehmeä ja lämmin jalan alla. Olohuoneen ruokailutilassa oleva matto on Kodin Ykkösestä, koko 200 x 300 cm ja hankittu -40% alesta, norm. hinta 299 eur. Oiskohan sen nimi ollut Majestic.. Meidän mattomme ovat aina olleet aavistuksen liian pieniä eivätkä ne tässä olohuoneessa siksi oikein toimineet. Mutta näistä tykkään!

   Poista
 6. Iltaa ihanainen, heitin sua haasteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunokainen. Palailen siihen ensi viikolla :)

   Poista
 7. MOIKKA TÄÄLTÄ LUODOSTA.MEILLÄ ASUSTAA NYT 33 RUSTIIKKISTA HIIRTÄ,ON MUUTEN OLLUT MIELENKIINTOISET VIIKOT...AUTO TALLISSA JA NEULA KÄDESSÄ,KYLLÄ VALMIITA KÄSITÖITÄ TUNTUU TULEVAN KIITETTÄVÄSTI,KUN EI VOI LÄHTEÄ MINNEKKÄÄN AUTOILEEN! MUUTEN,MEILLE EI OLE LIIOIN HANKITTU HETKEEN MITÄÄN UUTTA PAITSI MUUTAMA LINNUNPÖNTTÖ!HYVÄÄ PYHÄÄ TEILLE KOKO PERHEELLE TOIVOTTAA JAANA JA POJAT.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★