Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Mustat vai punaiset korkkarit?

Huomenna on tiedossa mukavat bileet Helsingissä, ravintola Adamsissa. Pukukoodi on "Inspiration", mutta kääks, kun mä katson meidän vaatehuoneeseen, niin mun vaatetangossa roikkuu vain mustaa, tummansinistä ja harmaata.. Tosi inspiroivaa! Keväällä sentään villiinnyin sen verran, että ostin elämäni ensimmäiset punaiset korkkarit! Nyt onkin valinnan vaikeus, että laitanko ne vai uudet mustat?

Facebookin puolella kyselinkin jo eilen teiltä lukijat, että kummat korkkarit sä valitsisit. Musta taitaa olla johdossa tällä hetkellä ;) Kiitos ihanat! Näitä mustia tolppakorkoisia ei olekaan ulkoilutettu vielä missään. Hirmu hyvät jalassa vaikka korko onkin korkea. Korkkarit ovat mustaa nupukkia, mutta korko on kiiltonahkaa, kuten mun iltalaukkukin. Punaiset taas on kokonaan kiiltonahkaa ja olivat mun luottokorkkarit tän kesän paremmissa tilaisuuksissa. Kummat sä laittaisit? Myös asun kanssa vekslaan vielä.. Pikkumustaa vai joku toppi + hame? Iiik, en osaa päättää...

Muksut menevät perjantaina mummulaan yökylään ja me jäämme miehen kanssa kahden Helsinkiin yöksi. Mukava irtiotto arjesta ♥ Pikkujoulukausikin taitaa olla jo täysillä käynnissä. Onko sulla jo tiedossa pikkujoulut /asuvalinta mietittynä?

Nappaathan hei hihasta, jos olet tulossa samoihin bileisiin!

-Sally-

6 kommenttia

 1. No nhan noi punaiset aikas päheet;))!!
  Mä en valitettavasti pääse mukaan:((, mutta on hyvä syy, kun vaavia ei voi jättää!
  T,Kati

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti nuo punaiset ja pikkumusta. :)) Mukavaa iltaa.

  VastaaPoista
 3. Punaiset laittaisin ehdottomasti.

  Tilasin vähän tuota tilaisuutta silmällä pitäen korkkarit, tuntuivat muuten mukavilta jalassa, vaikka korot olivat korkeat, mutta päkiän kohdalta liian tiukat...

  Tosin osallistumistakin vielä harkitsen, korvatulehdus ei ole ihan vielä parantunut ja antibiootitkin väsyttävät. Toisaalta Adams on ihan puiston toisella puolella työpaikaltani, joten voisin ehkä piipahtaa (jos siis löydän kengät jostain tänään!)

  VastaaPoista
 4. Punainen näyttää nousevan suosikiksi ;) Ja mulle nousi kuume.. Aamu näyttää, päästäänkö edes lähteen bileisiin. Oisko kellään poppakonsteja?

  VastaaPoista
 5. Punaiset korot jalkaan. Mustat ovat joenkin niin tylsän tavalliset :)
  Ihana irtiotto ja laatuaikaa kahden! Toivon mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★