Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KESÄKOHTEENA ZOOM DESIGN



- Viikonlopun matkareitti suunniteltiin tarkoituksella Vääksyn kautta, sillä siellä sijaitsee yksi ihanimmista sisustuskaupoista ever, nimittäin ZOOM DESIGN. Vain 125 km Helsingistä!

Täällä pitää päästä käymään joka kesä! Natalian ja Tompan pyörittämä liike vietti viikonloppuna 6-vuotissynttäreitään ja kauppa oli jälleen pullollaan ihanuuksia: Lexington, Tine K, Beach House, Nicolas Vahé, Affari, Becksöndergaard, Happy Lights, House Doctor, Maileg, Marenas, Edblad, Syster P, Dyrberg/Kern..






Zoomilla on samassa rakennuksessa myös kiva OUTLET -myymälä, jossa voi tehdä todellisia löytöjä! 

Mulla menikin puolet ajasta, kun halusin hipelöidä jokaikisen ihanuuden siellä, josko joukossa olisi 'minun näköisiäni'. Ja löytyihän niitä, kaksi kassillista!! Nämä seuraavat kuvat siis outletin puolelta, josta löytyy merkkituotteiden mallikappaleita ja jäännöseriä -50% ja jopa -70%: 





'Shop 'til you drop' - Väsynyt, mutta onnellinen!

- Mä olin ovela ja ehdotin miehelle jo matkalla, että muthan vois jättää Zoomiin 'äitiparkkiin' ja muu perhe voisi sillä välin viettää ihan rauhassa kesäpäivää Vääksyssä. Monenlaista tekemistä nimittäin riittää koko perheelle, jos vaan uskaltaa jättää vaimon yksinään shoppailemaan pariksi tunniksi. 

Vanha Vääksy on tunnettu kivoista kesätapahtumistaan ja sisustuskauppoja on Zoomin lisäksi muitakin, oikeastaan yllättävän monta näin pienessä pitäjässä. Kanava itsessään on jo kuivan maan asukille nähtävyys ja sen lähellä on kivoja kahviloita + ruokapaikkoja. Golf-kenttäkin Vääksystä löytyy, mutta ei tartte olla golffari saadakseen vatsan täytettä, sillä Kanavagolfin klubiravintolan menusta löytyy sopivan hintaisia annoksia koko perheelle! Meidän muksujen jokakesäinen toive nro 1. on ihan kivenheiton päässä Vääksyn kanavasta sijaitseva ilmainen liikennepuisto, jossa saa polkea polkuautoilla (avoinna kesällä ti-la). Ja samaista Kalmarintietä kun jatkaa vähän eteenpäin, niin pääsee lapsiystävälliselle uimarannalle, joka on peräti kilometrin pitkä! Siellä saa helposti kulumaan vaikka koko päivän eli aurinkoisen kelin sattuessa eväät vaan mukaan ja biitsille! Vääksystä löytyy myös lintu-/ maisematorni, luontopolku, vehreitä puistoja ja varjopaikkoja ym. jos liikut esim. lemmikin kanssa. Ja miesväkeä saattaa kiinnostaa Vesimylly- ja sähkölaitosmuseo. Ja lauantaina 27.6. on Antiikki- ja keräilymessut Vääksyn Liikuntahallissa. Meillä itsellämme sattui hyvä tuuri, sillä kanavan puistossa oli lauantaina sattumoisin peräkonttikirppis. 

Vanhan Vääksyn 2015 kesätapahtumat ja tärpit löydät täältä.






- Ai niin, samassa rakennuksessa Zoomin kanssa on myös pieni elintarvikekauppa, josta saa jätskiä ja limpparia ym. eli vaativankin matkaseuran kanssa tämä on verraton taukopaikka! Vastapäätä liikettä on kiva Norrlinin puisto, jossa ainakin meidän perhe tykkää joka kesäisellä visiitillämme syödä jätskit isojen lehtipuiden katveessa.


Sisustus- ja lifestylemyymälä ZOOM DESIGN
Asikkalantie 2, Vääksy (Asikkala)
03 - 767 4276

Avoinna
MA-PE 10-18
LA 10-15
SU 12-16


Huom. Juhannusaattona sekä Juhannuspäivänä suljettu.


KORUARVONTA!

Ihana Natalia paketoi mukaani myös tämän kauniin Edblad kaulakorun, jonka arvomme nyt lukijoitteni kesken. Pääset mukaan kokeilemaan onneasi, kun kerrot kommentissasi, oletko jo vieraillut tai aiotko vierailla Sisustustalo Zoom Designissa tänä kesänä? Vaihtoehtoisesti voit myös kirjoittaa, mihin kesäjuhlaan tämä koru olisi omiaan? Arvonta-aikaa on sunnuntai-iltaan 21.6.2015 saakka ja voittaja selviää sitten heti Juhannuksen jälkeen maanantaina. 

ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos osallistumisestasi.



85 kommenttia

  1. Ihanan näköinen paikka! Kuinkahan kummassa tuo on voinut jäädä minulta huomaamatta?! Viime kesänä nimittäin kiertelin Vääksyssäkin, mutta tänä vuonna on ehdottomasti otettava uusiksi! :) Ja tuon korun kun saisi, ihana!

    VastaaPoista
  2. Olen vieraillut Zoom Designissa jo moneen otteeseen. Osuu kauppareissun varrelle... =) Ja korun voisin laittaa vaikkapa pojan rippijuhliin uuden mekon kaveriksi!

    Nimim. Naapurin tyttö

    VastaaPoista
  3. Kiitos matkailukohdevinkistä. En ole käynyt tuolla aikaisemmin, mutta kesälomareitille juuri sopiva paikka :)

    VastaaPoista
  4. Näitä sisustusliikkeitä vilahtelee blogeissa niin paljon ja haluis käydä kaikissa. Zoom Design on todella hurmaava liike ja aion piipahtaa siellä.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Nyt ainakin ilman muuta suunnittelen pientä kesäretkeä tuohon suuntaan :) Koru olisi ihana lisä kesäjuhliin jotka ovat tuossa parin viikon päästä :) Kaunis ja yksinkertainen, sellainen mistä juuri pidän!

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana koru. Käyttäisin korua ehdottomasti äitini merkkipäivillä.

    VastaaPoista
  7. Näyttää tosi kivalta paikalta, ihania juttuja tänne meidän uuteen kotiin löytyisi varmaan...täytyypä pistää mieleen :) tuon korun voisin laittaa vaikka juhannusjuhliin tai yksiin rippiäisiin, jotka ovat elokuussa tai voisihan korun laittaa vaikka kaasokoruksikin kolmen viikon päästä oleviin häihin :) sipsi@iki.fi

    VastaaPoista
  8. Zoomissa on tullut käytyä monen monta kertaa, ihana paikka!!! Tuo koru olisi täydellinen siskon häihin, sopisi niin hyvin asun kanssa!!!

    VastaaPoista
  9. *Kirsikka*
    Paikka ei ollut tuttu entuudestaan mutta nyt todellakin aion siellä kesän aikana vierailla :)

    k_ahonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  10. Ihana liike! Vielä en oo päässyt poikkeamaan, mutta kuka tietää, minne kesälomalla ehditäänkään :)

    VastaaPoista
  11. Valitettavasti ei taida olla tänä kesänä luvassa lomareissua Vääksyn suuntaan. Zoomiin olen haaveillut pääseväni jo monta vuotta!
    Koru olisi aivan ihana esim. kummipoikani rippijuhlissa.

    VastaaPoista
  12. Todella kaunis koru, sen voisin laittaa ystäväni häihinkin kaulaan <3 timanttikaulapanta@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Ihanan näköinen paikka <3 voisin vaikka poiketakin :)

    VastaaPoista
  14. Ihana paikka! Vääksyssä oon vieraillut joitakin kertoja - Zoom Designissakin kerran käynyt. Tänä kesänä, itseasiassa parin viikon päästä, tarkoitus ajaa siitä ohi ja piipahtaa uudemman kerran.
    Tuon kauniin korun pukisin ylleni pieneen perhejuhlaan tänä kesänä. Kaunis ja ajaton koru, joka sopii monenlaiseen menoon.

    VastaaPoista
  15. Ihana kauppa, täällä en ole käynyt mutta toivon, että pääsen kesällä käymään :)
    -Anne-
    anne5@netti.fi

    VastaaPoista
  16. Ihana sisustuskauppa. Koru sopisi mummuni 90v. syntymäpäiville!

    VastaaPoista
  17. Wautsi mikä postaus ja ihanan näköinen paikka! Eipäs ole tullut käytyä koskaan ja voisin hyvinkin kuvitella meneväni tuonne tänä kesänä :).

    Mukava ihanassa arvonnassa!

    VastaaPoista
  18. Paikka on aika kaukana asuinpaikastani ja minulla ei taida olla mitään menoa sinnepäin. Korua käyttäisin suvun juhlissa.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Tänä kesänä ei varmaan ole Vääksyyn vääntäytyminen, mutta korvan taakse on paikka merkattu.
    Koru passais ristiäisiin - kunhan kummityttö malttaisi syntyä <3

    VastaaPoista
  20. Ihana koru ja liike. :) En ole liikkeessä käynyt, mutta jospa joskus etelän reissulla olisi mahkuja tuolla päästä käymään. :)

    VastaaPoista
  21. Ihana koru! Sopisi täydellisesti esimerkiksi, kun menemme juhlistamaan hääpäiväämme :) Ja kiitos sisistuskauppavinkistä, ehdottomasti käyn jos liikumme tuolla päin!
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  22. En ole liikkeessä vieraillut ja valitettavasti tänä kesänäkään en sinne pääse....miehen sairaus estää reissaamisen. Mukana arvonna olen..:)

    VastaaPoista
  23. Kiitos matkailukohdevinkistä! :) En ole käynyt aikaisemmin, mutta haluaisin!!!!
    Koru sopisi syntymäpäiville! :)
    merienn888@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Ihanan ajaton ja taatusti laadukas Edbladin koru! 😍 Tänä kesänä tiedossa kahdetkin häät, suht saman kaveriporukan kesken, joten useammat eri asut ja korut tulevat pääsemään käyttöön 😊 henna@lhk-liike.fi

    VastaaPoista
  25. Ihana kauppa, jossa on pitänyt vierailla jo useampana kesänä mutta vielä jäänyt käymättä. Jospa tänä kesänä :)Mitään juhlia ei ole nyt tiedossa eli arkikäytössä menisi tämä ihana koru. - Satutee-

    VastaaPoista
  26. Kivannäköinen paikka, en ole käynyt, mutta täsäs oli hyvä vinkki. Korua voisin käyttää vaikka häissä.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  27. En ole koskaan käynyt tuolla sisustuskaupassa, ihanalta näyttää.
    Korun laittaisin kummityttöni rippijuhliin.
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
  28. Enpä ole aikaisemmin käynyt kyseisessä sisustuskaupassa. Vääksyssä kylläkin muutama vuosi sitten. Harmi kun tämä meni aivan ohi. Haluaisin ehdottomasti käydä!
    Korun laittaisin tyttäreni rippijuhliin.
    m.mattila@nic.fi

    VastaaPoista
  29. Aivan ihana kauppa! Tänään viimeksi siellä kävin ostoksilla! On todella etuoikeutettua saada asua täällä Vääksyssä ja nauttia näistä kaikista kirjotuksessasi mainitsemista asoista täällä! Varsinkin näin kesäisin tämä on ihan ykköspaikka kahden järven välissä! Ja kaunista on myös talvisin!

    VastaaPoista
  30. Näköjään onkin suht lähellä omaa kotiani, niin voisi ehdottomasti vierailla heti kun uusi asunto on löytynyt! :-)
    noraemilia.seppala (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  31. Hieno ja kiinnostava paikka.
    Voisin pitää korua milloin vain.

    VastaaPoista
  32. En ole käynyt ko.liikkeessä ja Vääksyssäkään en ole käynyt. Tulee varmasti jatkossa poikettua, jos tuolla päin liikuskelee. Koru sopisi mihin takansa juhliin, esim. synttäreille ja miksei sitä voisi arkenakin pitää. T. Mari
    mari.latva@luukku.com

    VastaaPoista
  33. En ole koskaan käynyt liikkeessä enkä myöskään Vääksyssä, mutta annoitpa inspiksen kivaan kesäretkeen lasten kanssa. Tuo koruhan sopii ihan mihin vain, sekä juhlaan että arkeen! (nymana40@gmail.com)

    VastaaPoista
  34. Ihana kauppa, jossa pitää joskus päästä käymään!
    Koru olisi omiaan omille kesäkuun synttäreilleni :D

    VastaaPoista
  35. En ole käynyt liikkeessä, mutta kuulosti kivalta retkikohteelta tämä Vääksy ja liike. Ehkä joskus... Kaunis koru! =) Aurinkoisia päiviä! T: Anette /ane.virtanen@gmail.com

    VastaaPoista
  36. En ole käynyt, mutta toivottavasti pääsen joskus :)

    VastaaPoista
  37. En ole käynyt siellä mutta jos tiet vie sinnepäiv kesäloman aikana niin pakko köydä. Vielä kolme työpäivää..

    hemmahosingeborg@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. En ole käynyt, mutta olisi kyllä tosi kiva käydä. Kaunis koru olisi tosi ihana synttärilahja äidilleni, joten niihin juhliin ehkäpä se sopisi parhaiten. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  39. En ole käynyt kyseisessä putiikissa, mutta tämän postauksen perusteella se on jossakin vaiheessa lähes pakollista. Ja tuon korun laittaisin ehdottomasti ylleni heinäkuisiin kesähäihin. Täydellinen :)

    VastaaPoista
  40. Vääksyssä en ole koskaan käynyt, mutta olen kuullut paljon Vääksyläisistä sisutusliikkeistä. Kesällä olisi tarkoitus poiketa. Koru on niin kaunis että sitähän pitäisi kesällä ilolla vaikka joka päivä :)

    VastaaPoista
  41. En ole koskaan käynyt, mutta oispa kiva kävästä. Matkaa on vaan liikaa

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  42. En ole vieraillut, mutta varmaan pitäisi joskus!

    Juhlia ei ole nyt tiedossa, mutta eiköhän noin ihanaa korua voisi käyttää ihan milloin vain. :)

    xeve(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  43. Ihana paikka, en ole käynyt, mutta kyllä tekisi mieli vierailla. Korua käytäisiin varmaan ensin äidin syntymäpäivillä!
    sirkku.eskolin@elisanet.fi

    VastaaPoista
  44. Aion vierailla 2 viikon päästä ensi kertaa. :)

    -SuviMaria

    VastaaPoista
  45. Olen vieraillut lukuisia kertoja Zoomissa ja lukuisia kertoja aion vielä vieraillakin, ihana kauppa! :) hanna.seisto@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Luultavasti tänä kesänä ei lomailla ollenkaan, joten ei valitettavasti vierailla. Mutta koru sopisi oikein hyvin lapseni rippijuhliin.
    marjut77@luukku.com

    VastaaPoista
  47. Taitaa mennä kesälomalistalle, söpön oloinen paikka! =)
    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
  48. En ole vieraillut vaikka seuraankin heidän FB sivuja ja olen vielä kaiken lisäksi Lahdesta kotoisin eli melkein kotikulmilla.

    VastaaPoista
  49. Ihanan näköinen paikka ♡ pitääkin muistaa, jos tuonne päin on joskus asiaa. Mukavia ostoksia olet tehnyt :)
    Koru on kaunis ja voisin pitää ihan vaikka jokapäivä.

    VastaaPoista
  50. Koru sopisi kesähäihin!

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  51. Mahtava kesäpaikkakunta ja kiva kauppa jossa tulee käytyä joka kesä :)
    sundvkata@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Kesällä itärajalle suunnatessamme ujutan ehdottomasti matkareitillemme uuden pit-stopin, Zoom Designin.

    Kopi manis

    VastaaPoista
  53. Vaikuttaa ehdottomasti kyllä sellaiselta paikalta, jossa pitäisi päästä käymään:) En ole siis aikaisemmin käynyt..

    VastaaPoista
  54. Vaikuttaa ihanalta paikalta! En ole käynyt, enkä ihan lähiaikoina pääsekään, kun on niin kaukana... Mutta ehkä joskus noillekin nurkille päädyn! Koru on niin nätti ja siro että sopisi sekä arkeen että juhlaan :)
    saya
    sayav at hotmail.fi

    VastaaPoista
  55. Ihana koru, ehdottomasti mukaan arvontaan! Päätin jo talvella, että kunhan kesä tulee niin tuolla täytyy käydä. Nyt vain odotellaan sopivan kaunista keliä jollekin vapaapäivälle :)

    VastaaPoista
  56. Todella kaunis koru :) En ole käynyt ikinä Zoomissa, sen verran on täältä meiltä sinne matkaa. Josko vaikka ensi kesänä suunnittelisi kesälomamatkan niin, että päätyisi Vääksyn seutuville... Ihanan näköinen kauppa kyllä :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Tuolla voisi kyllä mummolamatkalla poiketa, sopivasti reitin varrella. Minusta koru sopii hyvin sekä arkeen että juhlaan. T. Sallakatri

    VastaaPoista
  58. En ole vielä vieraillut liikkeessä, mutta olisi oiva kohde tulevalle äitien omalle kesäretkelle, jota olemme ystäväni kanssa suunnitelleet :). Ja korujan sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

    VastaaPoista
  59. En ole koskaan käynyt, mutta jos joskus reitti kulkee tuolla suunnalla, täytyy ehdottomasti poiketa! :) Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista
  60. Kaunis koru ja ihana kauppa! :) Mieheni sukulaismökki on sopivasti nurkilla - todellakin kesäloman reissu tänne!

    pienet.suloisuudet@gmail.com

    VastaaPoista
  61. En ole vielä käynyt, mutta näyttää ehdottomasti käymisen arvoiselta paikalta =). Mukaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Voi, että mikä ihana liike. Pullollaan paljon kaikkea ihanaa. Kumpa pääsisinkin käymään Vääksyssä tänä kesänä, mutta taitaa jäädä haaveeksi. Harmi! Oon joskus aikoinaan eri voittanut kaksikin Suomen mestaruutta juurikin Vääksyssä. Niin kaunis paikka kesäisin!

    Koru tulisi tarpeen tuleviin kesähäihin, joihin juuri pähkäilen asuja ja asusteita :)

    VastaaPoista
  63. Olen käynyt Zoomissa ja Vääksy on tuttu paikka muutenkin. Olen asunut siellä ja miehenkin löysin siitä kunnasta 😂
    minna.nurminen@gmail.com

    VastaaPoista
  64. En ole käynyt, mutta kuviesi myötä teen pienen kesäretken Vääksyyn! Ihana koru, voi kun olisi onni myötä :)

    VastaaPoista
  65. Kesän lavatansseihin laittaisin!
    Kaunis koru. leenvikki@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Koru olisi täydellinen kaulaani kummitytön rippijuhliin <3
    Zoomissa käynyt muutaman kerran matkalla Jyväskylään - ihana liike.
    Ihanaa juhannusta.

    VastaaPoista
  67. Tyttäreni häät on elokuussa,olisipa ihana koru sinne. pikkpi@jippii.fi

    VastaaPoista
  68. Vääksyyn kesällä ekaa kertaa ehdottomasti :) Koru kesän kaikkiin juhliin, ah ihanuutta.
    nelliina @ yahoo.com ( välilyönnit pois)

    VastaaPoista
  69. Koru sopisi tyttären rippijuhliin. Zoomissa en ole käynyt, mutta pitääkin suunnitella pohjoiseen suuntautuva reitti uudelleen. :) Paikka sopisi myös päiväretkikohteeksi, ainakin minulle.

    VastaaPoista
  70. Iihanan näköinen kauppa jossa en ole vielä päässyt vielä tuhlaamaan rahojani, mutta aijon kyllä joskus käydä:))

    VastaaPoista
  71. Koru sopisi täydellisesti tuleviin kesä häihin. Kauppa näyttää sisustajan taivaalta 😀

    VastaaPoista
  72. Olisipa kiva poiketa Zoom Design:ssa, jos sille suunnalle poiketaan jossain vaiheessa kesää, joten kiitos vinkistä. Lapseni rippijuhliin tämän korun mieluusti laittaisin, jos voittaisin :)

    VastaaPoista
  73. Ekan kerran kävin äitienpäivän tienoolla.Nopeella vilkasulla jää kyllä paljon näkemättä.. Kaikkea niin ihanaa siellä näytti olevan.Onneksi vanhempani muuttivat sinne,niin varmasti myös poikkean monesti uudestaan..

    VastaaPoista
  74. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  75. Taitaa olla meillä tänä kesänä vielä liian pitkä matka pienen vauvan kanssa. Mutta koru on kaunis ja laittaisin sen kaulaani jo ensi lauantaina tyttäremme kastejuhlaan. -niina- s.posti niina.jaas@hotmail.com

    VastaaPoista
  76. En ole vieraillut ja en varmaankaan vierailekaan, mutta koru sopis mihin tahansa juhliin ja arkeen. :)

    VastaaPoista
  77. En ole vieraillut, rouva kyllä hinkuisi vierailemaan. Ja koru sopisi emännälle lahjaksi hääpäivänä :)
    karicepu(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  78. En ole käynyt Zoom Designissa, mutta mielelläni kävisin jos sinne suunnille matkaisin :) Koru sopisi kivasti aikalailla kaikkiin juhliin, siro ja klassinen kun on :)
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  79. Oishan tuolla houkuttelevaa käydä, mutta ei taida olla noille nurkille asiaa tänä kesänä. Sopisi kivasti äidin 60-vuotispäiville :)

    pauleceb(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  80. Vaikuttaa just mun tyyppiseltä paikalta, en ole käynyt enkä taida tänä kesänä töiltä mihinkään ennättää. Opiskelijan on tehtävä duunia, duunia. Kyllähän tuollainen kaunis ja yksikertainen koru sopisi ihan mihin tahansa juhliin
    marialuok(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  81. En ole koskaan vieraillut. Laittaisin korun ehdottomasti kesähäihin :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  82. En ole vieraillut ja hieman epäilen, ettei kesäreissut suuntaudu tänä vuonna noille seuduille. Kivalta kuitenkin näyttää putiikki :)
    kuiskaa@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Aion vierailla koska menen mökkeilemään Vääksyyn :)

    VastaaPoista
  84. En ole käynyt vaikka on niin minun näköinen paikka. Lexington mm.lempparimerkki.

    Korua käyttäisin päivittäin kaiken kanssa.

    Ilolla mukana

    Tiia

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista