Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KYLÄSSÄ KAUNIISSA KODISSAOlimme viikonloppuna kylässä tässä ihanassa uudessa kodissa, joka on rohkealla maulla ja onnistuneesti sisustettu mustavalkoiseen ja nuorekkaaseen tyyliin. Onnea uuteen kotiin ihanat S + J!!


"Lennä, lennä hetken tulinen lintu. Tee pesä pilvien väliin. Sitä se onni on ettei hetkeen katso taakseen eikä eteen."

- Tommy Tabermann         


- Vastavalmistuneessa kodissa asuu tyttäreni perheineen eli tämä on lapsenlapseni Avan + hänen vanhempiensa talo!

Tyttärelläni on sangen hyvä maku, mistä lienee perinyt, ja samaa voi kyllä sanoa vävystänikin. Moni kodin yksityiskohta on nimittäin tarkkaan harkittu ja "Less is more" toteutuu täällä hienosti. Keittiö/olohuone yhdistelmä toimii myös loistavasti ja saunan + pizzan paiston jälkeen rupattelimme kulmasohvalla yön pikkutunneille asti.Vessassakin oli raitatapetti ja suloiset pöllökoukut odottavat pääsyä seinälle.Kylpyhuone oli kaikkien suosikki - olihan se kuin pieni kotikylpylä! Pikkusisko oli pakannut biksut reppuun vielä kun lumi oli maassa, sillä hän sai silloin tietää, että pääsee Isosiskon luona pulahtamaan poreisiin.

- Aurinkokiuas oli loistava valinta, sillä sen löylyt olivat pehmeimmät koskaan kokemani.

Talossa on kolme makuuhuonetta. Tämän master bedroomin vuodekatos idean tyttäreni bongasi aiemmin Asuntomessuilta ja vävyni toteutti toiveen omasta tähtitaivaasta hienosti. Mustavalkoista maustaa täälläkin sitruunan keltainen :)
- Avan huone on ihanan leikkisä tiipii telttoineen ja leluineen. 

Lelut mahtuvat sängyn alla olevaan laatikkoon sekä raidallisiin kangaskoreihin. Vaatteet säilytetään siististi lipastossa. Sänky on minun lapsuudestani 70-luvulta (Ava on nyt siis jo kolmatta polvea, joka nukkuu tässä sängyssä). Sen alkuperäinen väri on kirkkaankeltainen!

6 kommenttia

 1. Upea koti...aivan mahtava...onnea tyttärelle ja hänen perheelleen uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis koti. Tuo amme kyllä houkuttelee sinne pulahtamaan ja saunakin on ihana.
  Eipä tarvitse miettiä keneltä tyttö on hyvän sisustusmaun perinyt.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttäreni on aina tiennyt, mitä tahtoo eli on ollut rohkeutta sisustaa ensimmäinen oma koti mieleisekseen! Myös vävyni on tyylitietoinen ja taitava käsistään, joten ilolla seuraan sivusta heidän elämäänstä.

   Poista
 3. Kaunista on! Onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★