Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SISUSTUSJULISTEET DESENIO.FIBLOGIYHTEISTYÖ

Ihana Anna otti minuun toukokuussa yhteyttä ja kysyi, haluaisinko valita desenio.fi nettikaupan valikoimasta muutaman lempparijulisteen. Vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä valikoimassa on toinen toistaan ihanampia julisteita, printtejä ja sisustustauluja.


- Buffalo horns on mun mielestä ehdoton ykkönen! 

Juliste on painettu laadukkaalle kartongille ja on just sopivan rouhea meidän country -tyyliseen kotiimme! Itse asiassa se oli niin kiva, että härkiä on nyt pari muutakin.. Ekan kuvan paloittelukaavio vetosi meikäläisen huumoriin ja sopii kyllä aika mainiosti keittiöön. Valikoimassa oli myös lamb, chicken ja pork. Vink vink ;)

"Shine bright like a diamond." Timanttijulisteen teksti on kannustava. Ja meritähdet aion laittaa kylppärin hyllyyn! Ja entäs sitten toi, jossa lukee isolla I NEED MORE SHOES! Kaikki naisethan tarvii lisää kenkiä - and chocolate and dresses and bags and scarves - and did I say chocolate? 

- Laadukkaan painojäljen lisäksi nämä julisteet ovat myös siitä kivoja, että ovat vakiokokoisia (30 x 40 cm, 50 x 70 cm jne). Yli 40 eur tilauksiin ei myöskään lisätä erillistä postimaksua. Voit tutustua valikoimaan täällä.


- Olen jo pitkään etsiskellyt tällaista 'longhorn sarvipäätä' seinälleni - ja nyt se löysi minut! 


Julisteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan. Sally kiittää! Kehykset Ikea.

8 kommenttia

 1. Tuo sarvipää on kyllä ihan huippuihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mäkin tykkään! Eikä oo pahan hintainenkaan ;D

   Poista
 2. On kyllä niin teidän tyylisiä julisteita. Tuo timantti sopisi meidän neidin huoneeseen hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Kävitkö jo kurkkimassa, mitä muuta ihanaa nettikaupasta löytyy?

   Poista
 3. aikas kivat nuo julisteet! Paloiteltu lehmä ja kallo....tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta ne oli kans parhaimmat! Jotenkin ronskilla tavalla kaunis toi teurastajan paloittelukaavio! Halusin sen ehdottomasti seinälleni ;D

   Poista
 4. Minulta tulossa samanlainen postaus parin viikon sisällä ;) Käypä kurkkaamassa sitten mihin julkkareihin minä päädyin :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Vau mitä julisteita. Itse olen tykästynyt juuri mustavalkoiseen sisustuksessa :) Tuo Beef cuts- juliste sopisi täydellisesti meidän keittiöön! <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★