KIRSIKKAPAVLOVA






Juhannuksen alla jätin mansikat kauppaan, kun olivat sen verran pieniä. Mehevät kirsikat sen sijaan puhuttelivat ja tämä Juhannuspäivän kirsikkapavlova vei kielen mennessään ja oli muuten myös mukavaa vaihtelua perinteiselle mansikkamarengille! 

Itse teen marenkipohjan aina siten, että lisään munanvalkuais/sokerivaahtoon myös ripauksen vaniljasokeria, Maizenaa (maissijauhoja) + valkoviinietikkaa. Siten siitä tulee 'pavlova' ja se on päältä rapea, mutta sisältä toffeemaisen pehmeä. Ohjeen löydät vaikka täältä




8 kommenttia

  1. Tuoreet kirsikat on kyllä yksi minunkin kesäherkuista ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä hyviä - ja kauniita! Osa oli aivan sydämen muotoisia ♥

      Poista
  2. OI, oi, miten herkullisen näköistä! Marenkikakku on just hyvää...Mitä sulla oli tuolla välissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kermavaahtoa, jonka alla valkosuklaalimerahkaa ;DD

      Poista
  3. Nam aivan parasta herkkua ja niitä harvoja, joita en ikinä mokaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! Kunhan varoo, ettei yhtään keltuaista päädy valkuaisvaahdon joukkoon...

      Mukavaa uutta viikkoa!

      Poista
  4. Ihanan näköinen.

    Meillä juhannuspäivän traditioihin kuuluu aina palvova, tänä vuonna aprikooseilla kermavaahdolla, mascarponella ja toffeisella curdilla. Marenki mureni aika pahasti, mutta sen sai hienosti piiloon noilla muilla aineksilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi nam! Ihanat juhannusperinteet teille!

      Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin.