Sisustus & lifestyle since 2009

Search

KOHTA KIRPPISTELLÄÄN


- Käynnistin tänään operaation nimeltä kaappien siivous! Syystä, että sain eilen sähköpostia, jossa kerrottiin voittaneemme viime hetken paikan ensi sunnuntaina Tampereen Keskustorilla järjestettävälle peräkonttikirppikselle! 

Aamulehti Moron yhdessä Tampereen ev.lut. seurakuntien diakoniakeskuksen kanssa järjestämä tapahtuma on todella suosittu ja halukkaita myyjiä on joka vuosi moninkertaisesti verrattuna paikkojen määrään (joita niitäkin on 450), joten paikat joudutaan aina arpomaan. Nytkin ne oli jo arvottu viime viikolla, mutta lunastamattomat paikat arvottiin uudelleen ja sitten meitä lykästi! Myyntipaikan hinta on varsin edullinen 20,- (auto) sekä 5,- (pyöräpaikka) ja ne ohjataan lyhentämättömänä RuokaNysselle, joka jakaa ruoka-apua vähävaraisille tamperelaisille.


- Tervetuloa morjestamaan mua siis tulevana sunnuntaina 20.9. klo 9 alkaen!

Myynnissä meiltä kotoa monenlaista sisustustavaraa, wanhaa tavaraa, lämmintä vaatetta, kenkiä, keräilytavaraa ym. (ei kuitenkaan mitään Arabiaa, Iittalaa tai Marimekkoa), ja muutaman peltitähdenkin aion ottaa mukaan, mutta valtaosa näissä kuvissa näkyvistä ihanuuksista päätyy 11.10.2015 Tampereella järjestettäville bloggareitten kirppikselle! Juu juu, sellainen on tulossa. Me hämäläiset vaan olemme hieman hitaita monessa asiassa, mutta pitäähän tännekin saada vastaavanlainen tapahtuma kuin Veturitalleilla oli viime viikonloppuna! 

HUOM! Tampereen blogitapahtumasta tulee lisäinfoa myöhemmin eli kannattaa olla kuulolla.


Olen ollut tänään tooosi ahkera ja lajitellut lahjoitukseen meneviä vaatteita + järkkäillyt näitä kiertoon lähteviä eri kasoihin. Olkkari onkin parhaillaan lievän kaaoksen vallassa, mutta niin hyvän mielen tästä saa, ettei se haittaa. Ja nyt mä viimein tajuan, miksi mies on antanut mulle jo pari vuotta sitten lyhtyjen ja tuikkukippojen ostokiellon: niitä on meinaan kertynyt jokunen noihin kaappeihin ja yritän nyt raaskia luopua ainakin osasta ;)

- Kuvista tulee vaikutelma, että musta taitaa olla väistymässä meillä sisustuksessa. Toivottavasti joku kuitenkin vielä tykkää ja nämä tavarat löytävät uuden kodin.


15 kommenttia

 1. Olipa kiva että vielä saitte paikan, ne kun ovat haluttuja! Toivottavasti sää suosii niin on kiva kirppispäivä tiedossa! Sinnepä suuntaan minäkin, tosin ostajana tällä kertaa!

  Niin ja vielä kiitokset arpavoittolipusta, messut koluttiin ja hyviä ideoita on vaikka ja miten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä jo ehdin surkutella, kun ei saatu paikkaa, mutta uusinta-arvonnassa sitten tärppäs! Nappaa hihasta, jos löydät mut neljänsadan muun myyjän joukosta ;DD

   Ja kiva hei kuulla, että kengänpohjia tuli kulutettua myös Habitaressa!

   Poista
 2. Voi, kun asuisin vähän lähempänä! Ihanista tavaroista raaskit luopua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Teija! Ne, mitkä jää myymättä TRE-bloggareitten kirppispäivän jälkeen, niin laitan kyllä sitten Sally's blogin omalle blogikirpulle ;D Linkki sinne löytyy tuolta ihan sivun yläreunasta!

   Poista
  2. Okei! Täytyypä muistaa käydä kurkkaamassa sun blogiasi vähän useammin!

   Poista
 3. Voi. Täällä on sama homma edessä, eli kaappien läpi käyminen, jään kyllä odottelemaan lisätietoa bloggarikirpparista... mahtaako sinne päästä myymään?
  T.Heidi/ ripaustunnelmaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappien kaivelu on terapeuttista puuhaa! En valitettavasti osaa sanoa pöytätilanteesta mitään tässä vaiheessa, mutta kannattaa seurata ilmoittelua ;D

   Poista
 4. Mansen blogi-kirppistä kannattaa kyllä odottaa! Kuulette pian lisää. Kannattaa pysyä kuulolla!
  Terveisin järjestäjä.

  VastaaPoista
 5. Jee, bloggareiden kirppis! Mä oon niin miettinyt, miksei Tre seudulla ole, aina vaan Hki:ssä. Toivottavasti pääsen silloin, peräkonttikirppis voi olla niin ja näin. Toivotaan auringon paistetta sunnuntaille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan sunnuntain peräkonttikirppikselle hyvää säätä!

   On hienoa, että tällaisen bloggarikirppiksen järjestämiselle löytyy viitseliäitä ihmisiä, kaikki kun tehtään kumminkin talkoilla! Mä olen mielihyvin mukana, kun omalla kotiseudulla kerrankin järkätään jotain kivaa!

   Poista
 6. Oi, kaikkea ihanaa tulossa sun kirppispöytään! <3 Täälläkin ollaan samaa operaatiota suorittelemassa ja ihmeesti sitä kirppisteltävää vain kertyy... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kuka kumma sitä tavaraa oikein kantaa sisään.. Musta tuntuu, että jo muutaman vuoden olen yrittänyt tehdä tätä liikettä toisinpäin eli vähentää tavaraa ;DD

   Poista
 7. Moikka! Kiva kun eksyin tähtiä metsästäessä blogiisi 😃 Osaisitko yhtään vinkata mistä löytäisin samantyylisiä valkoisia metallitähtiä kuin sinulla on? 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kun eksyit tänne ;DD Valkoisia peltitähtiä on ollut myynnissä ainakin Kodin 1 tavarataloissa, Halpa Hallissa ja Löytötavaratalossa. Mikäli et löydä valkoisia, niin ne on myös helppo 'suhumaalata' sprayllä. Se kannattaa tehdä mieluiten ulkona ja lämpötilan pitää olla yli +5 jotta homma onnistuu!

   Mukavaa joulun odotusta! -Sally

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★