Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SISUSTUSINSPIRAATIOTA SYKSYYN


- Syksy on saapunut! Ilmojen viilennyttyä on mukava kietoutua suureen huiviin, sytyttää kotiin tultua pari kynttilää ja pukea villasukat jalkaan. 

Pastellisävyt pakataan kaappiin ja salaatit vaihtuvat mausteisiin keittoihin. Meillä myös punaviini pääsee kesätauon jälkeen takaisin viikonlopun viinilistalle - sisäistä villapaitaa kehiin, niin sanotusti!

Lexington syksy 2015

Odotan jo kovasti ensi viikon Habitare messuja! Tämä on nyt viides syksy peräkkäin, kun menen Habitareen ja jotenkin tuo messukäynti on startti kodin sisustuksenkin vaihtumisesta syksyisempään suuntaan.

Isot ihanat TineK lyhdyt ovat meillä ympäri vuoden osana olkkarin sisustusta, mutta kynttilävarastot täydennetään viimeistään näin syyskuun tullen, torkkupeitot kaivetaan esiin ja valkoinen saa kaverikseen lämpimämpiä beigen ja harmaan sävyjä sekä ihanaa, dramaattista mustaa. 

- Messuista lisää sitten ensi viikolla! Näiden kollaasien kuvat lainattu Balmuir, Gant Home ja Lexington.3 kommenttia

 1. Ihana kuvakollaasi, juuri minunkin makuuni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihana, Balmuir on ihanan tyylikäs - tervetullut brändi suomalaisille sisustajille! Mutta kyllä näin syksyn tullen pitää kaivaa tähtikuosit ja lipputyynyt taas takaisin olkkariin. Mihinkäs sitä pantteri pilkuistaan pääsisi ;DD

   Poista
 2. Olipas monta asiaa, mitkä haluaisin kotiuttaa omaankin kotiin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★