Sisustus & lifestyle since 2009

Search

SALLY'S BLOGI 6 VUOTTA!Moikka moi ihanat! Loppuviikko on mennyt sitkeässä flunssassa ja veto on poissa. Habitareen lähtö aamuna olisi tehnyt vaan mieli jäädä lämpimiin peittoihin köllimään, mutta tankkasin itseni vitamiineilla ja särkylääkkeellä matkaan. Muksut ehtivät tämän jo sairastaa, joten nyt oli sitten mun vuoro. Blääh!

Mutta nyt kannat kattoon, sillä Sally's blogi täyttää 6 vuotta! Tättärää! En olisi villeimmissä unelmissanikaan uskonut syksyllä 2009 tätä aloitellessani, että 2015 blogi on vielä voimissaan, ja voih, miten paljon kaikkea mukavaa on mahtunut matkan varrelle: mahtavia lukijoita, yhteistyökumppaneita, tapahtumia, tapaamisia, verkostoitumista, kivoja blogisiskoja, joista osasta on tullut vuosien varrella rakkaita ystäviä, vertaistukea, positiivisuutta ja hyvän mielen jakamista. Ja tämähän on ihan paras harrastus, kun tätä voi tehdä kotona ja ottaa vaikka muksut mukaan leipomaan!

Te olette jakaneet mun kanssa unelmat ja haaveet, muuton Pirkanmaalle, töihin pääsyn ja sitten yt:t, sisustusalan opinnot, Mummiksi tulemisen, nuorimmaisen koulun aloituksen, arjen ja juhlan. Jos joku nyt kumminkin ihmettelee, niin kerrottakoon, että kaikki vuoden 2009 ekat postaukset olen poistanut syystä, että silloin mm. lapset vielä esiintyivät omilla nimillään ja kun blogeja oli Suomessa vielä aika vähän, niin monenmoista lieveilmiötä alkoi esiintyä, kun 2010 laitoimme pikkukaupungissa talon myyntiin. Oman elämän saattaminen julkisesti nähtäville aiheuttaa luonnollisesti monenlaista reaktiota, tutuissa ja puolitutuissa sekä serkunkumminkaimoissa eritoten, mutta olen aina jättänyt sellaiset omaan arvoonsa. Ystävät ja lähellämme olevat rakkaat ihmiset tietävät, että perhe ja lastemme hyvinvointi ovat meillä aina etusijalla ja kyllähän kaikki järkevät ymmärtävät, että ihan pintaraapaisuhan tämä tällainen blogin antama mielikuva on yhtään kenenkään elämästä. 


- Päätin jo ihan alussa, että kirjoitan vain asioista, joiden takana voin itse seistä, ja osallistun asioihin/ tapahtumiin, joihin uskon ja jotka eivät ole ristiriidassa oman arvomaailmani kanssa. 

Ei näin montaa vuotta voi muuten bloggailla, jos ei ole johdonmukainen ja seiso sanojensa takana. Olen aina ollut rehellinen itselleni ja omalle tyylilleni, ja uskallan tarvittaessa sanoa asiat suoraan, sillä selän takana jauhaminen ei kuulu periaatteisiini. Tietynlainen tyylitaju ja muutoksen hyväksyminen + ymmärtäminen voimavararana ovat toisinaan johtaneet siihen, että suljetaan ei-toivottuna ulos sakista, mutta aina löytyy myös niitä, jotka komppaavat ja tulevat sanomaan, että olen rohkea, kun uskallan esittää eriävän mielipiteen. Harmi vaan, että viestintuoja saa useimmiten osakseen ne terävimmät nuolenkärjet, varsinaisen sanoman jäädessä taka-alalle. Mutta niinhän se on elämässä yleensä kuin täällä blogimaailmassakin, että kaikkia ei voi miellyttää. Eikä onneksi tarvitsekaan. Mikä helpotus! Voi yhdellä klikkauksella sulkea blogisivun, jos aihe tai naama ei miellytä. Piste ja end of story.


- Onneksi pääasiassa blogit keräävät yhteen samanmielisiä, samanlaisen sisustusmaun tai elämäntilanteen omaavia. 

Mutta kun kirjoittaa blogia pitkään, aidosti ja elämänmakuisesti (iloineen ja suruineen), niin aina on joukossa niitä, jotka katsovat oikeudekseen loukata, koska luulevat tuntevansa bloggaajan yhden tapaamisen tai muutaman luetun blogitekstin perusteella. Ja anonyymiyden verhoon on täällä nettimaailmassa niin helppo kääriytyä. Fiksut kirjoittavat aina omalla nimellään ja tietävät,  että loukkaus häpäisee vain sen lausujanLieveilmiöistä siirrytäänkin sitten sujuvasti blogissa käynnistyvään 7. vuoteen :) Paljon on nimittäin jo opittu matkan varrella ja lisää uutta oppia + blogivuosia otetaan vastaan innolla. Tämä on siitä hyvä harrastus, että koskaan ei tule valmiiksi, saati täydelliseksi, ja blogin kehityskaari on helppo nähdä vaikka klikkailemalla alkuvuosien postauksia, heh. Tuhannen julkaistun postauksen myötä teksti on myös jo sangen sujuvaa ja valokuvatkin toivon mukaan ainakin vähän parantuneet, suurentuneet ainakin! 

Koska lukijat ja vastavuoroisuus ovat bloggaamisen tärkeimpiä kulmakiviä, toisin sanoen blogia ei olisi ilman teitä lukijoita (minä kun en kirjoita vain omaksi ilokseni vaan toivon, että blogitekstit myös inspiroivat lukijaa), niin toivon, että te kertoisitte, mistä asioista ja aiheista haluaisitte lukea täällä? 

- Ajattelin sitten joka kuukausi tästä eteenpäin kirjoittaa toivepostauksen eli heitäthän kommenttiboksiin omia ajatuksiasi tulevalle blogivuodelle! -  S y n t t ä r i a r v o n t a  on muuten luvassa jo heti ensi viikolla, joten pysykäähän kuulolla! 

Tämä syksy on mukavan energiasävytteinen, intoa ja uskallusta on runsaasti ilmassa. Toivotaan, että pystymme jakamaan sitä puolin ja toisin. Rentoa sunnuntaita!


Jutun kuvat blogimatkan varrelta.

34 kommenttia

 1. Onnea blogille ja onnea bloggaajalle ♥

  VastaaPoista
 2. Onnea 6-vuotiaalle blogille. Sitä on ilo lukea jo ihanien kuvien vuoksi. Tahtoisin kuulla tulevana vuonna enemmän sisustusalan opinnoista ja yleensäkin sisustustyyleistä. Tykkään sinun omasta sisustustyylistäsi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kauniista sanoista! ♥ Ja kiitos juttuvinkeistä ;D Kirjoitan niistä molemmista tosi mielelläni.

   Poista
 3. Hei! Olen lukenut blogiasi n. 5v. ja saanut sieltä inspiraatiota oman kotiini sisustustamiseen. Haluaisin mm. kuulla, mitä teidän talosuunnitelmille kuuluu tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heippa vaan! Aika pitkään olet jaksanut roikkua mukana ;D

   Poista
 4. Hurjasti onnea 6-vuotiaalle!

  Luulisi, että blogimaailmasta löytyisi jo riittävästi blogeja miellyttämään jokaista lukijaa, ettei tarvisi negatiivisia palautteita käydä antamassa, mutta... Toivotaan kuitenkin, että lieveilmiöt ovat jääneet taakse ja rinta rottingilla mennään eteenpäin.

  Jatka samalla linjalla :)

  Aurinkoista alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista Tuija! ♥ Jatketaan samalla linjalla siis ;D

   Poista
 5. Paljon Onnea!
  Olen lukenut blogiasi varmaan alkuajoista saakka ja luen edelleenkin. Sisustus ja tuunausjutut kiinnostaa, sekä sisustusalan opinnoista olisi kiva tietää jotain.
  Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko säkin roikkunut niin kauan mukana? Waude!

   Sisustusalan opinnoista ja aikuisena opiskelemisesta ajattelinkin kirjoittaa. Pari tuunausjuttuakin on mielessä, eli tosi kivoja juttuvinkkejä heitit.

   Poista
 6. Onnea! Erityistoiveita ei minulla ole. Pidän blogeista joissa on monenlaisia postauksia. Mukavaa viikkoa ja pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos! Mäkin olen aika pitkään seurannut sun blogiasi. Olisinpa yhtä ahkera käsistäni. ♥ Flunssa alkaa jo olla voiton puolella, kiitos saavillisen mustaherukkamehua ;DD

   Lämmintä syksyä!

   Poista
 7. Onnea ihanalle 6-vuotiaalle blogille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, toinen ihana! Säkin oot jo aika pitkään bloggaillut. ♥

   Poista
 8. Vaude ja onnea! 6 vuotta on jo tosi hyvä saavutus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Jonna. Täytyy kiittää myös lukijoita, jotka ovat jaksaneet pysyä mukana näin kauan!

   Poista
 9. Onnittelut! Hassua, että minustakin tuntuu kuin tuntisin sinut vaikka olen vain lukenut pintaraapaisuja elämästäsi. Mutta kirjoitat kivasti, vähän glamouria ja tavallista välillä, sitähän elämä on. Kiitos sinulle ja voimia jatkossakin :) Ei erityistoiveita... no siitä sisustuskoulutuksesta olisi tietty kiva kuulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Viestisi sai suupielet hymyyn :) Glamouria ja tavallista elämää, hih. Ja arjessa kultareunat. ♥

   Kyllähän persoonallisuus välittyy teksteistä ja olen kyllä hyvin pitkälti niinkuin kirjoitan. Myös tyylitaju ja omat kiinnostuksen kohteet ohjaavat blogin sisältöä, läheskään kaikki ei päädy tänne, sillä suodatin on kova. Mutta niitä juttuja sitten rennommalla otteella esim. instassa. Eikä meillä läheskään aina ole niin siistiä kuin blogi antaa ymmärtää, sillä siivoaminen vie aikaa kaikelta muulta kivalta (eikä syödä kakkua ihan joka viikonloppu, vaikka usein syödäänkin), mutta Nalle Puh sen taisi viisaasti sanoa, että "elämässä pitää aina olla tilaa juhlille ja seikkailulle". Vaikka ihan pienillekin!

   Sisustuskoulutuksesta olenkin saanut jo monta toivetta, joten sillä varmaankin sitten aloitetaan toivepostausten sarja. ♥ Lämmintä syksyä!

   Poista
 10. Onnea ihanalle blogille, hieno ikä! <3

  VastaaPoista
 11. Onnea blogillesi ja kiitos näistä vuosista! Toivotaan monta lisää :) <3

  VastaaPoista
 12. Onnea 6-vuotiaalle ihanalle blogille ja sinulle kirjoittajana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Klaara! ♥ Lämmittää sydäntäni kovin.

   Poista
 13. Onnittelut! Toivoisin vaatepostauksia, jospa niistä saisi itsellekin inspiraatiota pukeutumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Mä oon tällainen farkkutyttö, joka pukeutuu töihin sit astetta asiallisemmin. Aiemmin oli jonkin verran vaatejuttuja blogissa, kun muksut oli pienempiä, mutta omasta pukeutumisestani olen saanut lähinnä tympeää palautetta koskien 'nahkatakkityyliäni'. Mutta rotsi on mun luottovaate, samoin kuin pari hyvinistuvaa mekkoa ja korkkarit. Kotona valkoisista sohvistakin ahkerammin pestään sen päällisiä, jossa mä istun bloggailemassa farkkupeppuineni ;D Mutta pistetään vinkkisi korvan taakse!

   Poista
 14. Onnea 6-vuotiaalle!
  Aivan ihana postus...täyttä asiaa kirjoitit, näistä ikävistä kommenotijista...itsensä häpäisevät. Paljon toivon hyviä vuosia lisää blogillesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina kauniista sanoistasi. ♥ Täyttä kymppiä tässä tavoitellaan eli vielä ei ole muutamaan vuoteen 'kiire' lopettaa.. Tai eihän sitä koskaan tiedä, minne elämä kuljettaa, mutta ajattelin bloggailla niin kauan kuin itsestä hyvältä tuntuu! Meitä 'mummobloggaajia' kun taitaa olla aika vähän muutenkin - enkä mä missään nimessä tunne itseeni vielä vanhaksi vaikka Mummi olenkin!

   Poista
 15. Onnea 6-vuotiaalle! Ja kiitokset vielä messulipusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Äkkiä on nämä vuodet hurahtaneet..

   Lämmintä syksyä!

   Poista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★