Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Kuka mitä missä?

Kuka?

Minä. 40v nainen, vaimo, kotiäiti. Naimisissa elämänsä miehen kanssa. Rakastaa perhettään, on ihastunut valkoiseen ja ehtaan maalaisromantiikkaan, mutta viehättynyt myös vahvasti mustaan ja mustavalkoisen liittoon. Pikkutarkka neitsyt-luonne. Horoskoopin vastaisesti ei kuitenkaan lainkaan ujo ja vaatimaton. Ei siedä epäoikeudenmukaisuutta eikä heikompien sortamista. Löytää helposti virheitä, kirjoitusvirheitä ym. ja sopisikin miehensä mielestä hyvin verovirastoon tarkastajaksi ;) On yrittänyt viime vuosina opetella olemaan vähemmän ankara itselleen, mutta huomannut, että itsekriittisyyden juuret ovat aika syvällä. Kävelee unissaan. Haaveilee suuresta elämänmuutoksesta ja uudesta kotipaikasta. Rakastaa salmiakkia.Mitä?

Bloggaa lapsiperheen arjesta ja itseä puhuttelevista asioista. Katsoo joskus maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi. Ei kirjoita kurjista asioista, vaan yrittää nähdä kauneutta sielläkin, missä muut näkevät vain epätoivoa. On suorapuheinen ja tykkää kyseenalaistaa asioita. Uskoo kaaosteoriaan. "Asioilla on taipumus järjestyä."


Missä?

Lempparipaikassaan olkkarin sohvannurkassa, vain joskus harvoin keittiön ruokapöydän ääressä. Vaihtoi 40v-villityksessään valkoisiin Ektorppeihinsa syksyllä mustat päälliset. Tosin nyt kevään tultua mieli halajaa taas valkoista ja valoisuutta ympärilleen..


Millä?

Vanhalla Fujitsu Siemens läppärillä, jonka akku on jo ihan sökö :/ Kuvia napsii ihan tavallisella HP Photosmart pokkarilla. Haaveilee uudesta läpyskästä ja ikiomasta järkkäristä.


Milloin?

Bloggaa useimmiten aamupäivällä, kun muksut on saatu kouluun. Joskus inspis kirjoittamiseen voi iskeä myös illalla ;) On huomannut kotiäitivuosinaan, että suurin osa parhaista ideoista syntyy yöllä! Tai ainakin ne kaikkein hulluimmat..

Tämä haaste kiertää monessa blogissa ja olet vapaa nappaamaan tämän mukaasi -- niin minäkin tein ;)

Kivaa viikonloppua!


3 kommenttia

 1. Kiva postaus Sally :) Löysin lisää yhtäläisyyksiä; läppäri, jonka akku on sökö ;)

  Ihanaa viikonloppua ystäväni <3

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus :) Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mukava postaus! Hauskaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★