Sisustus & lifestyle since 2009

Search

Takapihan tavikset


Eipä uskoisi, mikä hulina meillä alkoi, kun päätimme näin vuoden alkajaisiksi laittaa talomme myyntiin. Puhelin on soinut, huhumylly pyörii vinhasti ja kiinteistönvälittäjätkin ovat kilvan soitelleet, kuka saisi kammettua talomme omille myyntilistoilleen. Kieltämättä houkuttaa palata normaaliin eloon ja oloon, ja antaa koko myyntitouhu kiinteistönvälittäjälle. Sen verran työstä tämä käy kaiken muun ohella. Kahden viikon saldo on kuitenkin hyvä - kiinnostusta riittää ja kaksi perhettä on käynyt katsomassakin. Ihan hyvä tilanne mielestäni, kun ottaa huomioon, että eletään keskitalvea ja taloudellinen taantuma on vielä tuoreena mielissä. Koomisia piirteitäkin tämä myyntiasia on saanut lieveilmiöineen. Ihmiset kun epäilevät niin herkästi, että talo laitetaan myyntiin, koska on tullut ero. Varsinkin, jos kyseessä on uudenkarhea omakotitalo. Mutta ei, olettamus on tällä kertaa väärä - me emme ole eroamassa. Villeimmän huhun mukaan minä olen yksin myymässä taloamme, koska olen kuulemma nostanut miehen tavaroineen pihalle ja mies on sitten mennyt ja ostanut itselleen "kämpän" kaupungin toiselta puolelta. Heh, joopa joo. Oma lukunsa ovat sitten ne "hyvän päivän tutut", jotka kuultuaan talomme olevan myynnissä, esittävät kovinkin läheistä ystävää ja keksivät "tikusta asiaa" päästäkseen juttusille. Yksikin pariskunta väitti olevansa koiralenkillä tässä, kun meidän mies laitteli lapsille suksia jalkaan pihassa, niin pariskunta talutti "tipsuaan" tuossa meidän kadulla, vaikka todellisuudessa asuvat kyllä tyystin toisella puolella kaupunkia. Olivat varmaankin jättäneet auton tuohon vähän matkan päähän ja lähteneet siististi "lenkille". Mikä ihme meitä ihmisiä vaivaa? Miksi toisten asiat ja juoruilu on niin kiinnostavaa puuhaa??


Ihana viikko on ollut säiden puolesta. Lapset ovat hiihtäneet ja luistelleet päivittäin. Pikkusiskokin, joka täyttää parin viikon päästä 3v, on hiihtänyt suoraa latua tosi hienosti. Tosin mutkan tullessa hän ei tiedä, miten komentaa suksia, kun ne eivät kuulemma tottele. Hassu lapsi. Huomisaamuna starttaamme koko perhe keski-Suomeen siskon perheen luo. Saadaanpahan olla viikonloppu rauhassa, jos ei muuta. Pitäiskö jättää puhelin kotiin.. Hmm. Taajaman ulkopuolella asumisessa on se hyvä puoli, että voi vaikka laittaa hankeen pikku nuotion ja muksut saavat paistaa tikussa makkaraa. Elämyksiä kaupunkilaislapsille. Ja siskon kanssa parannetaan tietenkin maailmaa -- kun miehet hoitavat lapsia.

5 kommenttia

 1. Voi kuinka kuulostaa tutulta. Meistä liikkui samanmoisia 'huhuja' kun pistimme talomme myyntiin kolmisen vuotta sitten. Lisää vettä myllyyn laittoi sitten se, kun minä pienten kanssa lähdin kuukautta aiemmin uusille vesille ja mies jäi koululaisten kanssa vielä käymään koulun loppuun toukokuussa. Ja yhdessä porskutetaan vaan ettenpäin, kohta on takana 21 yhteustä vuotta :) Mutta hei, mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
 2. Eikö ole kiva, kun ihmiset on niin "myötätuntoisia", kun toisella oletetaan menevän huonommin kuin itsellä? :D Kiitos muuten sinulle, huutiksen kautta löysin blogisi viime vuoden puolella ja innostuin itsekin. :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihan normaalilta suomalaiselta "juoruiluperinteeltä" ;-)Ja ensin nuo ilkeät ja perättömät juorut satuttavat, sitten ne alkavat ottaa päähän (en viitsinyt kirjoittaa sitä rumaa sanaa...), vähitellen niihin turtuu eikä niistä enää välitä ja lopulta ne alkavat jo huvittaa. Eihän iltapäivälehtiäkään olisi olemassa, elleivät ihmiset olisi niin nälkäisiä juoruille ja varsinkin ikäville sellaisille. Kai se on niin, että toisilla ei vain ole omaa elämää ollenkaan tai se on jollakin tapaa tyhjä, kun on aikaa vatvoa muiden asioita. Tai jos omassa elämässä menee huonosti, niin sairaalla tavalla "nautitaan" siitä, että jollakin näyttää menevän vielä huonommin... Todellisuus voi olla kuitenkin aivan muuta niinkuin tiedätkin! =D Onnea teille talonne myyntiin ja näyttäkää juoruilijoille pitkää nenää, kun kulkevat talonne ohi! ;-p

  VastaaPoista
 4. Juu... näinhän se aina on.
  Pakko on olla niin että JOS kerran talo myydään niin erottuhan sitä... voi hyvänen aika!!!! ;)
  Mutta, tälläistä se on aina... tsemppiä talon myyntiin ja onnea "uusille tuulille". :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos nasevista kommenteistanne, Tytöt ;)

  Ihana viikonloppu takana. Mukava irrottautua kotiympyröistä välillä.. ja ah niin ihanaa palata reissusta KOTIIN!

  <3 Home Sweet Home <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta on otettu käyttöön, joten kirjoittamasi teksti ei välttämättä tule heti näkyviin. ★